• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 42
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hailo - специалист
maxuel82 написа:
еййй клапата е супер бре !Браво !!! Утре съм на село и ще се помъча да я издокарам почти същаща :wink: Такива клапи няма ли готови :? И розетката е супер :idea:
Вече имаш клапа ,а ако искаш от другия вид първо се помъчи да я направиш щом имаш готови тръби ако видиш че не става тогава ще ти кажа от къде ще купиш готова но струва колкото джаджата със светещите цифрички а може и да е по скъпа :)
filmatoplo - майстор
Maxi :) ще я направи без грешка :wink:
filmatoplo - майстор
Вата в Роквал нема ли :wink: Хейло разкрит си :wink:
hailo - специалист
filmatoplo написа:
Вата в Роквал нема ли :wink: Хейло разкрит си :wink:
Отиди до офиса им и попитай коя от ватите които предлагат става за камини и със какво е залепено фолиото на ватата и до каква температура издържа лепилото преди да започне да се стопява при което отделя отровни изпарения. :)
filmatoplo - майстор
Пише 800 градуса :roll: ма знаешли .
hailo - специалист
filmatoplo написа:
Пише 800 градуса :roll: ма знаешли .

Да точно така е но това е само за ватата ,а за алуминиевото фолио пише ли ?Или по точно пише ли за лепилото със което е залепено на каква температура издържа ,точно там е уловката . :wink:
filmatoplo - майстор
Без да взимам страна , облепял съм камина с Роквал :) а сега чета брошурата пише че нямало нищо вредно и тн . Ами хайде направи революция , кажи ни без бой -къде продават твоята вата , да живеем екологично с нея.
hailo - специалист
filmatoplo написа:
Без да взимам страна , облепял съм камина с Роквал :) а сега чета брошурата пише че нямало нищо вредно и тн . Ами хайде направи революция , кажи ни без бой -къде продават твоята вата , да живеем екологично с нея.
Покажи брошурата и къде във нея е упоменато на колко градуса издържа лепилото със което е залепено фолиото. :)
filmatoplo - майстор
За лепилото не пише конкретно , но пише че не садържа химия и вредни емисии не отделя -ся ватата ли , фолиото ли . :? :lol:
maxuel82 - специалист
Стига с тая вата бре :lol: ако някой иска да му дам моята дето съм я турил отзад на камината :lol: А клапата ще я "избацам" нема проблем ! Сега я кажете как се разпалва камината ! Нещо днес не ще да гори :? Може ли дървата да са ми проблема ! Ръгам дърва ама не горят ами само тлеят и съответно и тадиаторите и са студени !Повече от 45-50 градуса не ще да вдигне пущината !Защо неможе да се разгори така че кюнеца да почврвенее :? Тия дърва са сложени преди повече от 30 минути !!!

Прикачен файл

Picture.jpg
Picture.jpg (37.47 KиБ) Видяна 4378 пъти
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 42

Тема "Локално парно- въпроси за направата му + снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: