Radoslaw написа:Супер си!alx359 написа:iceheart написа:Сменяйте бе хора.....Проблемът от към мен е основно в по-изпипаното изпълнение. Натурела виждам имат приличен външен панел за вграждане, но за да се сложи на ГП-то, ще трябва да се махне стария такъв и да се реже част от отвора, като се запушва останалото с пластина подходящо шприцована (нали някой ден ще я продадем тая горелка за да си купим "самопочистваща"
Какво му мислите толкова когато има алтернатива на достъпна цена......). Изпълнимо е, но не елементарно, защото нямам всички необходими инструменти. Други подробности на пръв поглед са този контактор (пипам добре с поялник, но не се смятам за разбирач-платкаджия) а и после да се закачи RS-232 to LAN server модул и да се тества дали работи с Натурелския софтуер, който да позволи да се управлява горелката от отдалечено PC. А накрая и да се пренесат всички тия жички от сегашната платка върху новата - от чужд, непознат монтаж... Проектче си е, и ще си иска време. Ако някой би ми го изпълнил в София, без да ми одере кожата, сериозно бих се замислил.
Тук в съседната тема,показаха ,как са го направили на GP.Taka,че предполагам ,ще стане и на твойта.Обади се ,ще го направим заедно и безплатно.Ей така от предизвикателство.Ако искаш може да опитаме и с това.В съседната тема вече са го направили,изпреварват ни![]()
http://www.ebay.com/itm/USR-TCP232-401- ... 1270183393

Но не мога сега, уви. Ползваме парното активно (малко дете). Най-рано пролетта.