съб окт 24, 2020 9:40 pmneidox написа: 10 куб дърва и 2 тона въглища , Силистренския регион все пак си е студено. Място за сравнения няма аз се родих дори и всеки ден да я чистя. Инсталатора ме уверяваше, че с тази камина ще умра от студ и трябвало да си взема котел с горелка 20 kwКой пуск? Пари за какво? Настрои ли ти я да гори според твоята система, комин и пелети? Пуск реално няма и няма за какво да плащаш. Да не говорим, че са ти създали проблем, наместо да ти го решат. Чети, преправяй и настройвай. Ако не си я платил още е друг въпрос.. Гаранцията че не е заверена не е ама и пари ни съм им дал за пуска.
съб окт 24, 2020 10:04 pmАнтон С. написа:Платена е. Тук под пуск разбират да я запалят и да я видят гори или не , на строежите фабрични и каза че е супер. Аз си калибриране шунка излезе 6.4 кг и сега се налага да си я настоявам. Не съжалявам за избора си камината си е супер. Питах за съвет за настройка защото сте по навътре в нещатасъб окт 24, 2020 9:40 pmneidox написа: 10 куб дърва и 2 тона въглища , Силистренския регион все пак си е студено. Място за сравнения няма аз се родих дори и всеки ден да я чистя. Инсталатора ме уверяваше, че с тази камина ще умра от студ и трябвало да си взема котел с горелка 20 kwКой пуск? Пари за какво? Настрои ли ти я да гори според твоята система, комин и пелети? Пуск реално няма и няма за какво да плащаш. Да не говорим, че са ти създали проблем, наместо да ти го решат. Чети, преправяй и настройвай. Ако не си я платил още е друг въпрос.. Гаранцията че не е заверена не е ама и пари ни съм им дал за пуска.