andy_forresite .... аз имам 45квадрата (хол+кухня) южно изложение и те имат 10 квадрата прозорци ...... еми топли си зимата ,стига да има слънце
Така на въпроса ти за лято и зима , погледни къде се намира слънцето през лятото и къде зимата и ще си отговориш сам .... лятото имам по голям проблем с западното си изложение , а не с южното ......... но всички проблеми се решават с ролетни щори
andy_forresite .... а аз мислих че ще се хванеш за това дали са съвместими двете неща в едно изречение ........

Така на въпроса ти за лято и зима , погледни къде се намира слънцето през лятото и къде зимата и ще си отговориш сам .... лятото имам по голям проблем с западното си изложение , а не с южното ......... но всички проблеми се решават с ролетни щори
andy_forresite .... а аз мислих че ще се хванеш за това дали са съвместими двете неща в едно изречение ........
Настроена с с газов анализатор на модулация до трета степен, но силно окастрени, дори с нестабилна работа на горелката на моментинали вие сте майстори вие ще кажете но това според мен не е правилно ...... ако греша ...моля да ме извините