ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ да го ева! Три дни ям и пия щото в Дряново е панаир, сбор, празник на града или както искате така го разбирайте и сега чета и не вярвам. Фокси, ела в Дряново и ще видиш за каво става въпрос и то с горелка на която и дават минимална мощност 15кВ как се мята на 7кВ и как се случват всички тези неща за които се чудиш. Ще видиш всичко и ще ти обясня на живо за какво става въпрос - ст.термостат, трипътен вентил, термоглави, управление на БГВ, СК и др. Дори ще почерпя / с преварена ракия, домашно вино и диво /. Между другото зимата Красен идва при мен / подарих му слъчогледовите пелети от които се отказах само за 24часа/ и ми спомена, че Торча не можел да работи със ст. термостат, а и до сега не спомена нищо по този въпрос. Е писна ми от този тон. Който иска да заповяда и да види на живо как се случват някои неща. Фокси побързай докато съм с Феролито, че скоро слагам Грейко. Тел. ми номер е 0886843836 - Николай Ганев. Където са се съгласили да добавя такива екстри са останали доволни и ще те заведа да се увериш. Наздраве.