Леле колеги, като чета какви ядове берете ви съчувствам наистина
!! Какви са тия майстори, какво е това чудо.. Ние наща система с баща ми си я правихме и стотинка не сме дали за майстори, но нещата излезнаха много сполучливи и при двете системи ( и в къщата и в апартамента ).. Най- голямата ( НАЙ- ГОЛЯМАТА ) глупост за мене е да се направи система, която не може да дига градуси ( примерно слаб котел и камина, неизчислени неща ), да може примерно МАХ 60 градуса с зор !!! При нас камината в апартамента съм я клал до 90 градуса !! Можеше и още ама ме е страх вече да не стопя маркучите и да не избие винтила на бойлера !!! То даже не сум и давал зор, две зареждания до горе от напълно ледена система и става !! На село котела също има мощност в аванс, там сичко ми е с метални тръби и съм го дигал почти до 100 градуса( едвам свалих температурата )щото и там бойлера е рисков !!! Ако няма бойлер ще набие сигурно лесно над 100 градуса, ама не знам какво става тогава ( ще циркулира ли водата на пара ? ).. Та така.. Може и леко, но като искам го права близо 30 градуса в стаите, а къщата ми е разхерметизирана и насекъде дува !! Зареждане на 4 часа, почти не го гася !! Но няма студ, няма да мръзна, няма нищо !! Чуда си какви майсотри има... Тва виках на баща ми да почнеме да се занимаваме професионално с това !! Бас ловя, че ще се справяме по добре от множество майстори.. Па на мене някой ако ми направи система, която не може да дигне повече от 60 градуса, аз ще го удуша после !!! А колега ти дето викаше, че при 60 градуса радиатора не се пипа, ела пипни на село при 90 и повече ... Ще ти залепи кожата.. То на майка ми почнаха да и жълтеят пердетата до ръдиаторите