Като са 2x80л,защо такива големи панели?Трябват Ти 2x1,66m2.Тези са за 200л бойлер.Освен ако ще ползват много вода а и да компенсираш дължината на трасето? 

.Където се е налагало да монтирам хоризонтален бойлер заради местото съм брал ядове.
 .Където се е налагало да монтирам хоризонтален бойлер заради местото съм брал ядове. 
   Сега хапвам за обед и отивам да свържа бойлерите , утре остават панелите .Ят ме е че склона е на исток а панелите трябва да сочат юг
 Сега хапвам за обед и отивам да свържа бойлерите , утре остават панелите .Ят ме е че склона е на исток а панелите трябва да сочат юг   така ще е кой за каквото учил -стойката ще се прави на место .Готвачите готвят в кухнята сега като запробивам отвори за тръбите ще им стане лошо.
 така ще е кой за каквото учил -стойката ще се прави на место .Готвачите готвят в кухнята сега като запробивам отвори за тръбите ще им стане лошо.  дано някой ме замери с печена пържола .
 дано някой ме замери с печена пържола .LazarGanev написа:Да, знам ги тези фитинги - някои им викат адаптори за медни тръби, други им викат фитинги с евроконус. Лесни са за работа, но правилно си се ориентирал да слагаш холендри, защото този фитинг уж е разглобяем, но като го стегнеш тръбата се развалцова и няма разглобяване. Аз предпочитам медни преходи с холендрови гайки и челни уплътнения от клингерит - избягват се всякакви резби.

материалите не ги гледам по цена а по качество.
 материалите не ги гледам по цена а по качество. спаси положението с нагледно .Тая седмица една торба такива стегнах -вчера заредих 2 инсталации и колко треперех да не пусне от някъде
 спаси положението с нагледно .Тая седмица една торба такива стегнах -вчера заредих 2 инсталации и колко треперех да не пусне от някъде   .Ами 300 литра пропилен кликол как се точат наново. Е издъни ме една оригинална връска точно на конзолата която държи разширителния съд на помпената група .Съда се завива на една бронзова гайка със Опръстен вътре , но фабрично не са струговали фитинга добре с 2 мм -калчищата спасиха положението .Това беше първото испитание -второто беше -пълня аз със ел помпата и налягането се вдига а не протича течност -от стоенето заседнал дебитомера -след 2,5 бара и малко почукване тръгна
 .Ами 300 литра пропилен кликол как се точат наново. Е издъни ме една оригинална връска точно на конзолата която държи разширителния съд на помпената група .Съда се завива на една бронзова гайка със Опръстен вътре , но фабрично не са струговали фитинга добре с 2 мм -калчищата спасиха положението .Това беше първото испитание -второто беше -пълня аз със ел помпата и налягането се вдига а не протича течност -от стоенето заседнал дебитомера -след 2,5 бара и малко почукване тръгна   .Зареждането беше вчера в 18 часа -сега ще чакам да изгрее слънцето да тръгнат помпите .
 .Зареждането беше вчера в 18 часа -сега ще чакам да изгрее слънцето да тръгнат помпите .  и да плати чорбаджията .
 и да плати чорбаджията . 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: