• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 81
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
medo5303 - напреднал
Благодаря,ДОНКИКО.
kuuuuuul - майстор
И аз сложих вътрешно от климатик и съм много доволен,много мощно туй чудо бе/Осака 18-ка/,входящата не се пипа изходящата студена, за половин час направи от 5 на 18гр. в стаята/ единсвения ми проблем е че минималните обороти са много големи и ще пробвам с по горе посоченото устройство.
filmatoplo - майстор
Къде продават втора употреба вътрешни тела за климатик , Ванко сигурно има много артисали ама го няма . :?
freshenero - специалист
Аз имам колега 3 бр по 80 лв на парче,ако някой се интересува на 110 волта са ,но са без управление.Но по горе посочения линк ,джаджата за намаляне на оборотите ще свърши работа
joro39 - специалист
и един терморегулатор да включва само когато има топло?
bulhomes2 - майстор
Да не спъвам продажбата на колегата, но понеже не е в раздела...
Филма, питай някой климатикаджия. С моя говорихме наскоро и случайно стана въпрос, че му предложили и купил 10-15 бр по 25 лв и то комплект с външните тела. Счупени били, нямали дистанционни, но за тая работа стават.
mar4ika - специалист
Здравейте и аз сложих в хола от дайкин и голяма работа ви казвам само че въртя водата с 2 помпи щото е на високо.Иначе обръща въздуха в стаята за минути. Доволен съм много.
mar4ika - специалист
ешо го
Прикачен файл:
P1010093.JPG
Здравейте.Интересува ме от къде мога да си намеря вътрешно тяло за климатик да си го свържа към парното и аз.От Видин съм.
LazarGanev - "Велик майстор"
pavlin.borisov написа:
Здравейте.Интересува ме от къде мога да си намеря вътрешно тяло за климатик да си го свържа към парното и аз.От Видин съм.
Има няколко възможни варианта за намиране:
1. Потърси в мазето или на тавана - ако няма - виж 2.
2. Някой приятел може да ти подари, ако не - виж 3
3. Може да си откраднеш, но не е за препоръчване. Ако и ти мислиш така - 4
4. Ако няма друг начин трябва да си купиш. Ма треат кинти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 81

Тема "Климатик свързан към парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: