Колеги не от 12 градуса а от 40 градуса все пак и котела го поддържа.

torbalan написа:и освен стените, изолирайте и таваните...Във връзка с това, имам плоча между етажите, отгоре е дюшеме без изолация отдолу (между плочата и дюшемето).
Stefak написа:Същата квадратура къща, само че без изолация и на въглища ми излиза между 3 500 и 4 000 лв. за сезон от октомври до април включително т.е. ако ги отопляваш всичките се готви се поне за толкова.това са си 15 - 20 тона,ти да не произвеждаш ел.енергия и отделно да се топлиш или е триетажна палатка в сибир
kalin72 написа:зависи...torbalan написа:и освен стените, изолирайте и таваните...Във връзка с това, имам плоча между етажите, отгоре е дюшеме без изолация отдолу (между плочата и дюшемето).
Въпроса ми е кое е по-добре да се направи, вата и гипсокартон на тавана отдолу, или да слагам вата под дюшемето отгоре?
Според мен първото
kalin72 написа:И дветеtorbalan написа:и освен стените, изолирайте и таваните...Във връзка с това, имам плоча между етажите, отгоре е дюшеме без изолация отдолу (между плочата и дюшемето).
Въпроса ми е кое е по-добре да се направи, вата и гипсокартон на тавана отдолу, или да слагам вата под дюшемето отгоре?
Според мен първото
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: