Ако ходя някой ден до човек с такъв котел ще го премеря
, няма как да ги искам размерите от майстора който ги изработва
.

filmatoplo написа:Ако ходя някой ден до човек с такъв котел ще го премеряВесела коледа,щом като ти си го харесал сигурно е нещо много добро., няма как да ги искам размерите от майстора който ги изработва
.
съб ное 24, 2018 12:22 amdedal написа: Аз си намерих схемата.Това на земята ли се намира или някаква друга планета? Като гледам земните физични закони не действат
Вентилатор за 150 лева, електроника ( софтуера е мой и на един авер )
Не се продава!
Горя чисти натрацитни въглища.
Топля 82 квадрата с изолация 10 см вътрешна на 25-27 градуса за децата и 82 квадрата на 18-22 за сервиз, там е стара дограма и без изолация.
С един чувал изкарвам 3 денонощия. Котела се пали на 30 дена веднъж ако го забравя, после само се слага и се хвърля ваната с пепел. От 7 чувала вадя една кофа пепел.
Сажди няма, чистене няма, прах няма, пушак няма (може да се махнат кюнците при горящ котел)
Самите кюнците не вдигат на 20 градуса, освен когато паля ( пали се само с мн. сухи дърва )
При -5 държа котела на 45 градуса вода, като вечер не се спи на 25-27. При -15 вдигам котела на 50.
съб ное 24, 2018 12:22 amdedal написа: Аз си намерих схемата.Може ли да дойда да го видя и аз така да го направя,че взе да ми омръзва палене чистене и т.н.?
Не се продава!
Топля 82 квадрата с изолация 10 см вътрешна на 25-27 градуса за децата и 82 квадрата на 18-22 за сервиз, там е стара дограма и без изолация.
С един чувал изкарвам 3 денонощия. Котела се пали на 30 дена веднъж ако го забравя, после само се слага и се хвърля ваната с пепел. От 7 чувала вадя една кофа пепел.
Сажди няма, чистене няма, прах няма, пушак няма (може да се махнат кюнците при горящ котел)
Самите кюнците не вдигат на 20 градуса, освен когато паля ( пали се само с мн. сухи дърва )
При -5 държа котела на 45 градуса вода, като вечер не се спи на 25-27. При -15 вдигам котела на 50.
съб ное 24, 2018 1:40 pmvlax написа:Мога да ти го покажа как бачка в един съсед, иначе моя го продавам за 1000 лева защото вече съм на термопомпа. Обаче е ОК да видиш как бачка в съседа като котела му е една идея по голям, но електрониката е същата. Даже моята е по-добра, защото има управление за два етажа, два бойлера и панели за топла водасъб ное 24, 2018 12:22 amdedal написа: Аз си намерих схемата.Може ли да дойда да го видя и аз така да го направя,че взе да ми омръзва палене чистене и т.н.?
Не се продава!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: