• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
cvetan_d - специалист
Здравейте! Ако може да споделите шума от камината силен ли е? Може ли да се спи в същата стая? Разлика в горелката на 15кв и 23кв има ли?
sozi - напреднал
Моята е 23 kw да ти кажа за спане в същата стая не става все пак зависи от съня но при включване от 3 степен нагоре вентилатора си бръмчи доста при почистване също.Общо взето е хубаво да е в друга стая .При мен е в коридора и пак я чувам .А разликата в киловатите е какво ще отопляваш , каква площ аз отоплявам два етажа 140кв
mimitoni - специалист
sozi написа:
Моята е 23 kw да ти кажа за спане в същата стая не става все пак зависи от съня но при включване от 3 степен нагоре вентилатора си бръмчи доста при почистване също.Общо взето е хубаво да е в друга стая .При мен е в коридора и пак я чувам .А разликата в киловатите е какво ще отопляваш , каква площ аз отоплявам два етажа 140кв
А бе бурнити някой почиствал ли е изцяло камината и с какво. Никой ли не използва дневно или седмично програмиране и ако да би ли споделил как става.
sozi - напреднал
Когато вземах мойта първата работа беше да я поразглобя малко за да видя как е направена / такъв съм си от малък / по принцип няма нищо сложно махаш капака от горе и развиваш болтовете на другия там има едни тръби по който върви топлия въздух с тънка телена четка или с прахусмокачка става идеално почисктване С прахусмокачка изсмукваш и всичко което е останало п пелетния бункер и шнека и си готов ако искаш отвинти и винтовитие отзад и там пусни една прахусмокачка и готово за програмите в настройките пише и един колега по нагоре в постовете беше писал че я е настройвал
sozi написа:
...по принцип няма нищо сложно махаш капака от горе и развиваш болтовете на другия там има едни тръби по който върви топлия въздух с тънка телена четка или с прахусмокачка става идеално почисктване С прахусмокачка изсмукваш и всичко което е останало п пелетния бункер и шнека и си готов ако искаш отвинти и винтовитие отзад и там пусни една прахусмокачка и готово...
Понеже отворите там са по-тесни от тръбите на прахосмукачката, като накрайник може да се сложи гъвкав маркуч, който лесно се завира по въздуховодите на камината и почиства. При основно почистване също могат да се свалят и страничните капаци. Под тях от двете страни има клапи, които също трябва да се почистят. Капаците се свалят сравнително лесно - маха се горния плот, отдолу в средата са захванати с по един болт, след това излизат на пред с леко завъртане.
Почистването на комина също не трябва да се забравя, че доста пепел се изхвърля там.
Здравей те,

И ние сме с такава камина-16 Може ли да ми кажете какво е това 'изходяща температура на газовете', по-точно кой параметър е от всичките, описани в апокрифните листчета? Това ли е Pr14 или Pr15...
mimitoni - специалист
Хайде бе хора никой ли не ползва седмичното програмиране? :? :?
Методи - специалист
Момчета,
давайте отзиви за камината и всякаква друга информация за нея, че съм на път да купувам такава.
Ако някой се е сдобил с хубава инструкция, не онази цветната за която пишете, моля да ми я изпрати на лични.
Наистина разчитам на вас.
Методи - специалист
Хайде момчета, не се срамувайте, дайте информация.
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, то за мъртвец или хубаво, или нищо :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: