Ами тя моята е малко сложна, аз съм виждал много схеми, много начини на свързване, снимки с най-различно поставени кранчета, обезвъздушители и т.н., но знам че правилната е една, и точно това търся, ако е възможно някой да ми отдели 20-30 мин, и да започнем от котела, каква тръба (Ф=?) тръгва, влиза в котела, както трябва да има по пътя и до разклонителните кутии на етажите, 1 помпа дали ще е достатъчна, къде да сложа терморегулатор и може ли да се замести с терморегулаторни винтили по радиаторите, имам общи познания само и затова тук се мъча да изкопча по-подробна информация, понеже не съм съвсем на ясно и искам някой разбиращ да ми обясни, иначе съм си "тертеплия" и обичам сам да си правя нещата и съм сигурен че ще се справя обнадеждаващо добре,стига да ми се обясни кое след кое и от къде на къде. Това е.
Някъде може ли да намеря описание ( най-вече габарити, присъединяване към инсталация и комин) на котел Грейко с горелка RB20? В сайта на Грейко няма нищо за котела . Мисля за следващият отоплителен сезон да мина на пелети и сега се образовам