gnt69 написа:То той колегата питал миналата година по това време сигурно вече е разрешил проблема.Аха...ся видях...чукча писател, не читател

Гледам, и Шоп-а и той така, един отбор юнаци сме

gnt69 написа:То той колегата питал миналата година по това време сигурно вече е разрешил проблема.Аха...ся видях...чукча писател, не читател
шоп написа:И аз като пиша от таблет не знам как да копирам линкОтиваш на линка с курсора, маркираш го целия, по принцип той трябва да си е маркиран, ако кликнеш някъде в страни от него и после на линка, та като е маркиран в по-тъмно, задържаш пръста отгоре 2-3 секунди, и се появява менюто с копи/пейст.
kalin72 написа:Благодара, много полезно. Ще опитам когато пиша от таблета. Като цяло съм скаран с РС технологиите.шоп написа:И аз като пиша от таблет не знам как да копирам линкОтиваш на линка с курсора, маркираш го целия, по принцип той трябва да си е маркиран, ако кликнеш някъде в страни от него и после на линка, та като е маркиран в по-тъмно, задържаш пръста отгоре 2-3 секунди, и се появява менюто с копи/пейст.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: