Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
gnt69 написа:
То той колегата питал миналата година по това време сигурно вече е разрешил проблема. :partyman:
Аха...ся видях...чукча писател, не читател :mrgreen:
Гледам, и Шоп-а и той така, един отбор юнаци сме :partyman:
gnt69 - майстор
Няма значение а наздраве. :partyman:
filmatoplo - майстор
В ютуб срещнах една интересна инсталация с буфери . напишете Viadrus U26 - Vylepsenie ST81 -zpid
шоп - майстор
Филме, по лесно е ако директно дадеш линк.
Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=ZIHyXMMsCJE
filmatoplo - майстор
Благодаря ,пиша от един малък таблет ,не знам как става . Важното е да се хване замисъла на инсталацията ,има втори клип , човека е монтирал друг котел Аттак .
шоп - майстор
И аз като пиша от таблет не знам как да копирам линк :)
kalin72 - майстор
шоп написа:
Отиваш на линка с курсора, маркираш го целия, по принцип той трябва да си е маркиран, ако кликнеш някъде в страни от него и после на линка, та като е маркиран в по-тъмно, задържаш пръста отгоре 2-3 секунди, и се появява менюто с копи/пейст.
filmatoplo - майстор
:) Трябва да пробвам ,аз скоро се научих снимки да пращам ,но само снимани от таблета ,с друго стават някакви големи и не става .Със големия компютър можех почти всичко по тези линкове ,ама малкия син го - боксира :-D счупи 2 монитора за седмица ,аз да не съм Рокфелер фалирах от към компютри :lol: .
шоп - майстор
kalin72 написа:
шоп написа:
Отиваш на линка с курсора, маркираш го целия, по принцип той трябва да си е маркиран, ако кликнеш някъде в страни от него и после на линка, та като е маркиран в по-тъмно, задържаш пръста отгоре 2-3 секунди, и се появява менюто с копи/пейст.
Благодара, много полезно. Ще опитам когато пиша от таблета. Като цяло съм скаран с РС технологиите.

Тема "Котел Atmos DC22S работи на 60 градуса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: