Най - вълнуващия въпрос зимно време.
4799inpl64 - специалист
n.ganev написа:
markoscbr написа:
в казармата имам направени за 2г3м
Или си карал задръжка или си дослужвал арести Баси :lol:
некой не е и чувал за казарма май
LazarGanev - "Велик майстор"
За разбирането се разбира, но не е професионално да смесваш в речта цолови и метрични размери. Като поръчваш преход защо не ги смесваш - например "искам преход 3/4" на 3/4"? То някой като каже "искам да сменя водопровода с ПВЦ" го разбираш, но едно ъгълче издава усмивка, нали :wink: ? Като професионалист е добре да държиш на професионализма, дори и в изказванията, иначе не всички те вземат насериозно - казвам го приятелски :goodman:
markoscbr - специалист
Лазар благодаря за написаното от теб ти си професионалист в изказванията 30% те разбират другите 70% не защото говориш професионално , колкото по просто толкова по лесно ще е за останалите, много чуждици изместиха българските думи използвани от господа с вратовръзки та дори и с варобояджииски гащи , но за мен си оставяш човек който е вещ в тази област, старай се да помагаш на всеки един с АКЪЛ а не на масата майтап ако си силен на масата и там го покажи , Ганев задръжка приятел задръжка 90год искаше се блокове да се строят в София много блокове имам заровени цял зил ФИТИНГИ защото ни караха да ги носим от блок на блок еееееееее какво ли не е било :yawinkle:
n.ganev - майстор
markoscbr написа:
Ганев задръжка приятел задръжка 90год искаше се блокове да се строят в София
:lol: Същата 90та бях в Сливница - глава проста между два лоста на Т72 :oops:
n.ganev - майстор
Стига бе - няма да са даваме Баси.
markoscbr - специалист
Няма да се даваме майстор Ганев , [-X :yawinkle:

Тема "Съвет за парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: