Най - вълнуващия въпрос зимно време.
djeik_86 - помощник
Ти недей да ме мислиш мене дали ще ме боли или не схващаш ли
kalin72 - майстор
djeik_86 написа:
Ти недей да ме мислиш мене дали ще ме боли или не схващаш ли
Ти поиска мнение, ние дадохме разумно мнение :-D
Помисли малко, с тая голяма горелка е все едно за да ходиш на работа в офиса в София, щото имаш много $$$ и не ти пука за горивото, използваш КамАЗ. Прекрасно, имаш пари, харчи си ги както намериш за добре. Обаче не с рогите напред :)
djeik_86 - помощник
Да аз поисках мнение ако някои е ползвал такава да сподоели а до тук никои не каза да е ползвал този модел но всеки дава мнение че гори много :lol:
kalin72 - майстор
Дават ти съвети, че тази горелка е неподходяща за твоя случай. Щото ще харчи много пелети, да. Слагай я, щом си я взел, и сподели след месец как е, доволен ли си.
Фитилчо - майстор
Даже ще е малка ! Мен ако питаш. Питай дали има 50 Киловата , най добре...
Всъшност винаги съм се чудил, каква е целта на питането след като горелката е купена? Някой ще ми обясни ли? :-D

Монтирай и догодина по това време отвори тема колко десет тона пелети са ти отишли за сезона. Те сега не са скъпи, към 300 лева :wink:
djeik_86 - помощник
Ако има и 100 киловата ще взема.Целта на питането е които е ползвал да сподели.След време ще кажа как е. :cool:
4799inpl64 - специалист
ееееееееееееее-не си ли ги премерихте.Български форум-кво да правиш.Като не помагаш поне не пречи-кой кво сам си направи-..............Не конкретизирам
kalin72 - майстор
4799inpl64 написа:
ееееееееееееее-не си ли ги премерихте.Български форум-кво да правиш.Като не помагаш поне не пречи-кой кво сам си направи-..............Не конкретизирам
Я пак? Кое си мерим? Даваме разумен съвет, за да не реве после като малко дете.
Фитилчо - майстор
kalin72 написа:
4799inpl64 написа:
Я пак? Кое си мерим? Даваме разумен съвет, за да не реве после като малко дете.
За какво ли се занимаваме,се питам. Тук не искат ценен съветр, тук искат някой, който е имал горелката...
Оставете ги си трошат тиквите, то само по писането си личат разни неща... :)

И като е имал горелката кво?!?!?
Къща с къща няма НИЩО ОБЩО, като е имал горелката в неговата къща, това няма да има нищо общо с твоята къща.
Различни райони, изолация, ветрове, дограма, влажност, комин, котле.... абе тъп е самият въпрос, ама питащият откъде да знае, важното е "да има" киловати, да не се преебеме :lol:
И после, кой ми сра у гащите....
Последна промяна от Фитилчо на пет фев 19, 2016 4:21 pm, променено общо 1 път.

Тема "Bisolid GP 32" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: