Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Докато работи има пелети,щом заводски е 130 тъй си го дръж ,променял съм го понякога.благодаря за снимките .
filmatoplo - майстор
Спешно ми трябва някой който има или е монтирал от новите тубусни горелки на Ерато ,модел R tsc .Да обменим опит .Има малко разлика в менюто ,то е Шведско .
filmatoplo - майстор
Стига бе -пак ли аз да съм първи, без да има друг пущал такава горелка. Така днес горелката я пуснах ,работи мн добре, горивната тръба се върти, управлението има малко разлика но се свиква.
andy_forresite - майстор
От монтираните горелки коя е най-тиха и коя най-шумна? Има ли съществена разлика? Мисля си че с вертикалния пламък са по-тихи :?
filmatoplo - майстор
Тези без вътрешен. шнек са по тихи.
filmatoplo - майстор
Някой знае ли нещо за пелетни горелки PM 30 ,биват ли ,изглеждат пипнати . управление Натурела с Цв дисплей, вътрешен шнек..
filmatoplo - майстор
:) Благодаря ви за помощта за РМ30 :wink: Утре ще монтирам GP само почистваща ,и да питам едва ли някой е монтирал .
zaza73 - специалист
filmatoplo написа:
Някой знае ли нещо за пелетни горелки PM 30 ,биват ли ,изглеждат пипнати . управление Натурела с Цв дисплей, вътрешен шнек..
Ами аз намирам доста прилики с горелката на Торч. Говоря за горивната камера.
zaza73 - специалист
zaza73 написа:
filmatoplo написа:
Ами аз намирам доста прилики с горелката на Торч. Говоря за горивната камера.
Ако някой , който е с Торч , иска да снима горелката си ще се види има ли прилики.
mitashki911 - специалист
filmatoplo написа:
:) Благодаря ви за помощта за РМ30 :wink: Утре ще монтирам GP само почистваща ,и да питам едва ли някой е монтирал .
При мене се оказа ъглов 2-ри ремонт още няма година . Първо подвижния механизъм сега електрониката . Сервиза е "супер" няма закъде да се бърза навън няма -20 пък и да има оправяй се един месец е срока за отремонтиране .

Тема "пелетна горелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: