all4all написа:Един въпрос за горелка ГрейкоЧерупки и костилки гори без проблем черупките трябва да са натрошени само въглища не съм пробвал но омешани 50 на 50 със слънчогледови пелети съм горил гори ги без проблем всичко е въпрос на настроики.А пък маслинените как ги гори направо кеф но няма.Само пелети ли може да гори ? Костилки може ли череши, маслини, черупки ? Вчера един приятел който миналата година си купи грейко каза, че майстора който му е монтирал горелката грейко му бил казал че можел да я подкара да гори и ситна субстанция въглиша до 3>4 мм ...! Направо ме хвърли в оркестъра ... Някой ако знае нещо по въпроса да каже...
maistora1965 написа:Маслинови костилки има от де да се вземат но не знам как ше минат гръцката граница и кви документи трябват...all4all написа:Един въпрос за горелка ГрейкоЧерупки и костилки гори без проблем черупките трябва да са натрошени само въглища не съм пробвал но омешани 50 на 50 със слънчогледови пелети съм горил гори ги без проблем всичко е въпрос на настроики.А пък маслинените как ги гори направо кеф но няма.Само пелети ли може да гори ? Костилки може ли череши, маслини, черупки ? Вчера един приятел който миналата година си купи грейко каза, че майстора който му е монтирал горелката грейко му бил казал че можел да я подкара да гори и ситна субстанция въглиша до 3>4 мм ...! Направо ме хвърли в оркестъра ... Някой ако знае нещо по въпроса да каже...