Нещо по въпроса за излъчването на грейкото ?Има ли някой представа? 

flippy написа:http://www.norbas.net/images/Technical_Specs_Bijou.jpgИ аз го гледах това,но не ми е ясно при какви условия отдава 1,7кВ.Най-вероятно е някаква осреднена величина.
Поне до колкото съм чел и виждам в спецификациите има топлоотдаване 14,3 на водна риза и 1.7кВ излъчване от самата печка, според това следва да има и един радиатор в стаята където е камината за да няма недостиг на топлина или стаята да е много малка че да стигнат 1.7кв за отопление.
filmatoplo написа:И трите стават ,търси тази с най ниската мощност, почистване на тръбите.Аз съм пристрастен към Грейко и Екоспар .
bibobore написа:След като я получиш да не забравиш да пишеш в темата за камината на ГрейкоТова е ,поредна камина грейко,предишната я монтирахме на тъщата на един приятел преди месец,и той отиде на риба цял месец,днес се прибра,пипнахме само режима изчкване(съспенд) че дозите му бяха много малки и огъня изчезна,бабата си я ползва от тогава защото работи във пекарна и обича да и е топло! Досега не е изревала за някакви проблеми! Поради тази причина препоръчах пак грейко. Сега като застудее сигурно ще се позаиграеме с настройките,като стигнем до някакъв резултат ще споделя!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: