чет авг 31, 2017 10:18 amfilmatoplo написа:Здравейте, извинявам се за безпокойството имам котел де дитрих CF124,25kw искам да монтирам пелетна горелка и не знам как да сложа отражателите/ламарините за да не топля атмосферата. Ако можете и имате време и когато ви е удобно да ми кажете на какво разстояние се монтират във височина една от друга,колко броя ламарини ,колко мм да е дебела и ако може някоя снимка.Те производителите на котли не могат да си замерят КПД на котлите камоли в домашни условия .
Що се отнася до внедряването на отражатели в котлите почти пръв го правих и още го правя ,играчка си е .Признавам си някой от вас даже се справят и по добре за личния си котел ,разполагали са с време .
Имам няколко добри идеи които успешно съм прилагал на котли Атмос,Дакон,Симе,Фероли,и други чугунени котли .Ако трябва да бъда най точен първите отражатели се появиха за Виадрус в Ерато редом с първите им пелетни горелки ,от там ние поехме щафетата да ръгаме всякакви ламарини в котлите .Евала на онези които си играеха да поставят -Шмиргели над пламъка .
![]()
Предварително ви благодаря.