Най - вълнуващия въпрос зимно време.
agj - майстор
вт дек 04, 2018 12:12 amkabel96 написа:
Не е лошо когато се препоръчва нещо да е на база личен опит а не резултати от гугъл

......Соноф имат и те недостатък не можеш да му задаваш да гаси напълно а само да регулира в зададените граници,също така няма отделни различни програми за през деня и тн.
вт дек 04, 2018 11:58 pmagj написа:
Тук :
https://m.emag.bg/smart-prevkljuchvatel ... escription
обаче пише друго-Настройване на времето - Задайте таймери за програмиране / отброяване / цикли за включване / изключване в определено време.
Пише го във всички онлайн магазини,където се предлага това устройство.

Или твоя личен опит показва друго?
ср дек 05, 2018 1:17 amkabel96 написа:
Имам 3 или 4 термостата и общо над 15 различни от тези боклуци и проблема е че не могат да работят едновременно и двете функции термостат и таймер.
Когато е в режим термостат минава на автомат и винаги поддържа температурата а режим таймер не го изключва.Освен това когато минеш в ръчен режим да си гасиш и пускаш от телефона забравя настройките и при всяко пускане на автомат трябва да ги въвеждаш наново.
След дълго чакане и аз си получих "релето" Sonoff.И го ползвам вече около две седмици.Така че мога да споделя и моя опит:
Оказа се че приложението което в момента е в Гугъл магазина не е подходящо за смартфона ми!Инсталирах това приложение ,устройството Sonoff направи връзка с телефона, но връзка към сървъра така и не можа да осъществи.И на практика контрол към устройството нямах. Намерих обаче ,по стара версия на софтуера ,инсталираха я ,и нещата си дойдоха на място.Всичко заработи както трябва.
Не знам какво ти е устройството и каква версия на софтуера ползваш !НО проблемите които си описал при мен не съществуват!При задаване двете функции -термостат и таймер (Timer -т.е. режим на обратно броене )таймера сработва точно в определеното време за изключване.Помни настройките, и при желание може да се зададе отново същия таймер за определеното време, чрез "бутона" -"Стартиране отново".
Никого не съм имал проблеми с ръчното и гасене и пускане !При неговото използване си помни настройките и на таймера и на температурния режим , и на Schedule функцията.Е вярно че, тази функция не работи едновременно с термостата ,нито с включване чрез таймера !НО за тази цената, мисля че, устройство работи достатъчно добре!Така че аз не мога да бъда недоволен от устройството и неговите функции!Естествено е че всяко нещо си има предимства и недостатъци.В случая обаче, цената е основното предимство ,а възможностите естествено са и според цената .... :)
ves-ko - специалист
Някой има ли впечатления от системата на Honeywell evohome?
Конкретно ме интересува може ли едно 'централно устройство evohome' да управлява 2 независими 'включващи модула' при зададени условия (състояние на термо глави, стаен термостат и т.н.)?
Например една група от 4 термостата да управлява единия включващ модул а друга група от 4 термостата да управлява другия включващ модул, или за всяка група термостати ще трябва отделно 'централно устройство evohome' ?
filmatoplo - майстор
Аз съм ползвал на същия принцип устройството с 4 термостата на Компютерм .
Evgeniy - майстор
чет мар 19, 2020 12:18 amves-ko написа:
Конкретно ме интересува може ли едно 'централно устройство evohome' да управлява 2 независими 'включващи модула' при зададени условия (състояние на термо глави, стаен термостат и т.н.)?
Например една група от 4 термостата да управлява единия включващ модул а друга група от 4 термостата да управлява другия включващ модул, или за всяка група термостати ще трябва отделно 'централно устройство evohome' ?
Ето тук има инструкции:
http://bgtherm.net/wp-content/uploads/2 ... ide-BG.pdf
ves-ko - специалист
пет мар 20, 2020 7:23 pmEvgeniy написа:
Ето тук има инструкции:
http://bgtherm.net/wp-content/uploads/2 ... ide-BG.pdf
Много Благодаря.

Тема "Стаен термостат с управление през интернет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: