пон юни 08, 2020 4:02 pmvankata1976 написа:Никой не те е обвинил, че си прост!чет юни 04, 2020 7:45 amChefo77 написа: От публикацията разбираме, че сервизът на всяка марка трябва да има налични екипи 24/7 за отреагиране на спешни случаи, дори и по повече от един, ако случайно някой много бърза и иска веднага да си използва уреда?Вижте нещета са супер прости (явно като мен). Бойлера протича, но искам семейството ми да има топла вода.
2-3 дни наистина е супер търговска практика, особено като се има предвид, че тези дни са между петък и понеделник....
Ако Вие може да стоите ден, два, три седмица без топла вода заради гаранцията на бойлер за 200 лв., аз не бих го причинил на семейството си и действах.
Практиката на ЕЛДОМ е ЗАКОННА, но не е ОК. Съседи и приятели са имали проблеми с други производители и вносители, но там е различно!
Бойлера познат ми го е монтиръл и съответветно той го свали.
И пак не разбирам, защо трябва да е закачен, след като не са го монтирали те. Ако те го бяха монтирали разбирам. Може да пробват да въведат това изискване, техният сервиз да ги монтира, тогава съвсем ще изчезнат.
И в днешно време проблеми с гаранционно обслужване почти няма, хората подменят и лоялността остава.
Въпросът е какво очакваш като вдигнеш телефона. Защото по ЗЗП няма проблем с това, което са ти казали.
Практиката на Елдом явно е такава - да установяват проблем при закачен уред. Със сигурност си имат основание - като например проблемът да е възникнал от неправилен монтаж, не са длъжни да подменят елементи или уреди заради някой некадърник, нали? Не в конкретния случай, принципно. Какво пише в гаранционната карта за действия при установяване на рекламация?
За сведение - едни други нямат сервиз тук-там дори и в големите градове, като стане нещо в гаранционния срок, сваляш бойлера сам и им го пращаш по куриер до някъде си. Връщат го отремонтиран, закачаш си го и готово. Аз предпочитам да се изкъпя в съседите един-два пъти докато сервиза реагира, отколкото да се занимавам със сваляне, изпращане, чааааакане, получаване, закачане...