Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Virtex - майстор
чет окт 08, 2020 4:40 pmpechkata написа:
Значи можем да ...
Препоръчвам да започнеш и да се придържаш към темите, наред с другите неща, които може да правиш :)

Такива лирични отклонения, които водят до спам взеха да се забелязват доста напоследък из темите за отопление.
pechkata - специалист
нед окт 11, 2020 8:28 pmVirtex написа:
чет окт 08, 2020 4:40 pmpechkata написа:
Значи можем да ...
Препоръчвам да започнеш и да се придържаш към темите, наред с другите неща, които може да правиш :)

Такива лирични отклонения, които водят до спам взеха да се забелязват доста напоследък из темите за отопление.
ОК - :prayer:
pechkata - специалист
Радославе такъв котел само в Бургас ли го има или и другаде...?
И наистина ле се чисти веднъж - сезонно...?
Radoslaw - специалист
пон окт 12, 2020 7:41 ampechkata написа:
Радославе такъв котел само в Бургас ли го има или и другаде...?
И наистина ле се чисти веднъж - сезонно...?
Предлага се и в София от топломаркет Амиго.Съвсем случайно попаднах с един от техниците на топломаркета.Та от него знам и малко повече за този котел.Между другоро след пуска в Банкя за който споменах,монтажниак си е купил ,този котел.Дали е скъп,
какви заплати ,получава ама ,щом той може да си позволи ,май не е Златна печка.За чистенето не мога да ти отговоря,нямам такъв котел ,за да ти дам отговор.Но честно казано ,ако си купувам ,котел,ще бъде от фирма,която е направила първия пелетен котел,още през далечната 1997 година на Екофен.Ами някак си им имам по голямо доверие .А цените ,показани малко по напред са за коднезните им котли.И те наистина са убийствени.поне за нас Българите.
За показаните по ниски темпер....цени, малко под 10 000, Златна печка си е тоже. Като погледнах- ми то чистенето си е чистене, с разглобяване, развиване, железа...Същи прашилник като моя, на двойните му пари.
Дал съм много повече, за други глупости, но за нещо дето и на него ще му слугувам- айде да не съм аз! Мисля, че времето на високотехнологичните кютуци отминава.
Преди 20 години, когато споменах на Мама, че искам да си правя парно с котел, тя каза- Трифоне, назад не се връщай! Печката си е печка демек.
Направих го и сгреших. няколко години по късно не ми е нужен.
Някъде, на много места, няма такава опция, но не сме толкова богати, като онзи монтажник. Визирам мнозината.
Като си спомня темата за ламбда контрола...смешно ми е чак.
Газта също ще е до време. Няма нищо вечно на тоя свят.
Някои са прагматични, не сменят трети котел щото бил №1, поредно лайно.

На такива пари, аз лично, бих избрал ТП, щом няма възможност за газ.
Също бих вложил и в насока нискоенергийна или пасивна къща.
Инак....ми Грейко бе, хаха.

Тема "Помощ за избор на пелетно котле и бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: