Токбатак,не съм барал кранчетата горе,ама и най-близките радиатори са между 3 и 4 на термоглавите.До 11-12 глидер е доста горещ,на татък изстудява.Ама тоя кръг не съм му слагал изолация на тръбите,че комшията го няма да ми отключи тавана му.Ще ги изолирам и ще видим разликата. Пелетите са стандартни мисля аз,а с настройките на Люси от клипа,от 19 : 30 до 1:00 и от 5:00 до 9:00 на око като гледам е изгорила около 10 кг., но е много относително защото гледам през огледало количеството в бункера.Водата в 14:00 беше 32 градуса в системата а се е загасила в 9:00... Малко съм попроменил настройките от клипа,но са в общи линии такива.Дозата ми е 21,въздуха 50%.Прави ми впечатление обаче,че доста бързо достигна модулация и там си креташе по познатия начин. Имаше и друго де.Бях пуснал помпата на 1,а съм сложил два клапана на бойлера да не се качва топлата вода като се изключи котела и явно на 1 идва слаб потока и не може да отвори пружините на клапаните,като я пуснах на 2 веднага почна да стопля.Ще видим тази вечер как ще се справи със същите настройки