Най - вълнуващия въпрос зимно време.
jabata - специалист
Като гледаш характеристики, цена, снимки и т.н. на тези недоносчета BurnIt ще кажеш това е супер предложение. Обаче като знам всеки който си е купил техен продукт как се псува, и като чета какви отрицателни мнения има по форумите, аз лично не бих препоръчал BurnIt дори и на врага си. За мене лично няма логика, единия продукт да е добър, а всички останали да са лоши.
За пелетните камини всички се оплакват от нулево отношение към клиента, липса на документация и т.н., за пелетните котли също има супер мнения. Каква е гаранцията че тези на твърдо гориво, ще са стока...?
За мене точно нулева.
rosso666 - специалист
Добре де искам да питам точно какви проблми са имали ползвателите на тези котли на сънсистемс,по-точно пелетните котли????
Горелката ми изглежда интелигентно направена.Питам защото ако ще си правя горелка с два шнека мисля да е по модела на тези горелки.
jabata - специалист
За пелетните котли, и камини основните проблеми са, че датчиците редовно отказват, не сработват, а отделно че software-a е отвратително написан, с някаква много странна логика и въобще не е интуитивна.
Човек на пръв поглед ще каже, е какво пък толкова, но като вземе да се сблъсква с такова нещо ще види че не е съсвем така. Не е нормално да дадеш няколко хиляди за нещо което след това няма да ти служи, и освен това ще ти създава ядове.
Отделно че самите sunsystem ги интересува само да си продадат боклука и дотам. След това гаранция? Да, всеки е свободен да си я търси при Арменския Поп. :?
rosso666 - специалист
хмммм странно електрониката мисля че е като на грейкото(поне същата фирма ги създава) а и аз съм с такава електроника .Че има минуси има-няколко поста нагоре имаше доста изострени спорове относно електрониката на тази фирма.а и тук не съм видал колеги с тези горелки да ги обсъждат.
milenskior - специалист
Според мен колегата визира софта на пелетните камини, а на не горелките на Сънсистем.
filmatoplo - майстор
Монтирал съм няколко горелки Бурнит Пел и съм нямал никакви ядове , даже сега купих още една с котел 25клв .Управлението е като на Грейко , с малка разлика вътре на някой наименования на английски .Постоянно ги наблюдавам монтираните , два пъти един клиент ме вика и проблема беше -свършило гориво в бункера :lol: , и другия проблем за него -че горелката не гаснела веднага при стоп от стайния термостат , а тя си степенува през 5 минути преди да загаси :lol: .Та това са повредите -от незнание на клиента :lol: .
rosso666 - специалист
Колега а от къде може да се вземат техническите чертежи с размерите на тези горелки .Интересува ме самата горивна камера с какъв диаметър е колко е дълга .Какви са размерите на вътрешния шнек....
joro39 - специалист
Прикачен файл:
20141101_182152.jpg
Прикачен файл:
20141101_182134.jpg
снимах едно грейко и ми са струва ,че е на бързо правена .
filmatoplo - майстор
Като -Калашник :wink: нищо няма вътре ама стреля .
rosso666 - специалист
колкото по-елементарно толкова по малко дефекти!!!! =D> ако може колегата да пусне още такива 'образователни снимчици на грейкото :prayer:

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: