Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
n.ganev написа:
Прикачен файл:
Прикаченият файл IMG_20151228_211101.jpg вече не е достъпен
Аз го правя с тази и се получава но с Ремингтона е по добре :cool:
n.ganev, честито за слуката. Аз имам желание да бродя горите и да отстрелвам, но жената предпочита да съм до нея:-)
Затова се задоволявам с такива бутове от черна иберииска свиня :-)
Спрях всегоривната горелка работеща с Донбас за 300лв/т и минах на гориво с цена 7лв/т. Вкъщи пак е 26-7 градуса, а спестените пари отиват за качествени питиета и мезета и за нови проекти.

Надраве на всички и весели празници!

Прикачен файл

SAM_8630.JPG
lakosste - специалист
шоп написа:
n.ganev написа:
Прикачен файл:
IMG_20151228_211101.jpg
Аз го правя с тази и се получава но с Ремингтона е по добре :cool:
n.ganev, честито за слуката. Аз имам желание да бродя горите и да отстрелвам, но жената предпочита да съм до нея:-)
Затова се задоволявам с такива бутове от черна иберииска свиня :-)
Спрях всегоривната горелка работеща с Донбас за 300лв/т и минах на гориво с цена 7лв/т. Вкъщи пак е 26-7 градуса, а спестените пари отиват за качествени питиета и мезета и за нови проекти.

Надраве на всички и весели празници!
Хамона наистина изглежда съблазнителен.Кажи и на нас какви са тези горива от 7лв.за тон че и на мен ми се хапва от това месце та да поспестим и за него :santagrin:
achmonek - специалист
Здравейте, ето малко снимки и от моята система (Грейко РВ 20 + Експерт 20). Колеги, ако забелязвате нещо нередно - моля пишете. Готов съм и да давам отговори ако нещо ви интересува!
Весело посрещане на НОВАТА 2016!

http://achmonek.snimka.bg/daily/greyiko.891390
шоп - майстор
lakosste, писал съм за това гориво в темата "кой с какво се отоплява"
Стоян Петришки - специалист
achmonek написа:
Здравейте, ето малко снимки и от моята система (Грейко РВ 20 + Експерт 20). Колеги, ако забелязвате нещо нередно - моля пишете. Готов съм и да давам отговори ако нещо ви интересува!

колега какви са ти настроиките за трите мошности?
alex_serviz - специалист
шоп написа:
lakosste, писал съм за това гориво в темата "кой с какво се отоплява"
Би ли дал линк към темата, че не я откривам на първи прочит? Благодаря предварително!
Весели празници! :partyman:
шоп - майстор
viewtopic.php?f=10&t=227&start=540
achmonek - специалист
stojan83 написа:
achmonek написа:

колега какви са ти настроиките за трите мошности?
5,4/45/52 3,6/45/50 2,4/45/48 Не забравяй обаче, че всяка горелка си е идентична и има голямо значение (най - голямото) от ъгъла на шнека. Не си мисли, че като хакнеш моите и нещата ще заспят. По скоро мога да ти дам кг./h на съответната мощност и оттам да си смяташ твоите. Ако ти е ясно как се смята - пиши, ще отговоря.
Стоян Петришки - специалист
Да знам че е така питам информативно.От снимките мисла че твоятя горелка работи по температура а моята е със стаен термостат мисла утре сутрин и аз да е пусна по температура да вида как ще е
alex_serviz - специалист
Ето какво вадих днес пред Новогодишно от един вътрешен шнек:
Изображение
Беше се заклинил в шнека...
Явно е бил в пелетите ( между другото дървесни, правени някога за износ, а в момента производството им е фалирало... ).

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: