Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
чет ное 12, 2020 6:13 pmbibobore написа:
Ясно. На този етап съм доста доволен от горенето и нищо няма да пипам. Тя си знае какво да прави. Навсякъде е топло и приятно. Само за цветните чертичките не споменахте :) Тия цветове са пикове в разхода или какво ?
Колега ти с стаен термостат ли си ?
slaviyakov - специалист
чет ное 12, 2020 6:54 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет ное 12, 2020 6:28 pmbibobore написа:
Мерси Слави. Мислех, че означават нещо.
Я помисли- колко степени има контролерът?!
Ти сериозно ли?! :?
Mcl - специалист
чет ное 12, 2020 7:23 pmslaviyakov написа:
bibobore - специалист
чет ное 12, 2020 6:55 pmMcl написа:
чет ное 12, 2020 6:13 pmbibobore написа:
Ясно. На този етап съм доста доволен от горенето и нищо няма да пипам. Тя си знае какво да прави. Навсякъде е топло и приятно. Само за цветните чертичките не споменахте :) Тия цветове са пикове в разхода или какво ?
Колега ти с стаен термостат ли си ?
Не. Сложил съм термоглави. Всяка стая се отоплява според изискванията.
чет ное 12, 2020 7:23 pmslaviyakov написа:
Не, на Шкумбата са прая, хахааа.
bibobore - специалист
Всяка чертичка е една от трите степени и показват приблизително колко гориво е изгорила на всяка. Правилно ли съм се насочил? Абе, няма значение. Кво и аз забих в тия чертички. Те не топлят.
slaviyakov - специалист
чет ное 12, 2020 7:50 pmbibobore написа:
Всяка чертичка е една от трите степени и показват приблизително колко гориво е изгорила на всяка. Правилно ли съм се насочил?
Пълни глупости! Цветовете не означават нищо! Графиката показва единствено колко грама си изгорил за час и това е, всичко друго е заблуда
bibobore - специалист
Слави, няма проблем. Просто днес камината гори за първи път като хората и ми остана време да се занимавам с глупости-разбирай да гледам картинки и да се чудя за кво са. Иначе от няколко дена само я ръчках и нямах спирка.
slaviyakov - специалист
чет ное 12, 2020 8:03 pmbibobore написа:
Слави, няма проблем. Просто днес камината гори за първи път като хората и ми остана време да се занимавам с глупости-разбирай да гледам картинки и да се чудя за кво са. Иначе от няколко дена само я ръчках и нямах спирка.
Пожелавам ти за напред все така да ти остава време за глупости :partyman: спорна работа на каминката
чет ное 12, 2020 7:54 pmslaviyakov написа:
чет ное 12, 2020 7:50 pmbibobore написа:
Всяка чертичка е една от трите степени и показват приблизително колко гориво е изгорила на всяка. Правилно ли съм се насочил?
Пълни глупости! Цветовете не означават нищо! Графиката показва единствено колко грама си изгорил за час и това е, всичко друго е заблуда
https://photos.app.goo.gl/YxHPrPAx5eBfAU3x6

Слави, почеркът на Натурела и Грейко говори ли ти нещо?

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: