Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Сега при мен е 24,6 -запалих около 17 ч преди това беше 21 гр с отворени прозорчета за проветряване .Бях за риба на кея -спуках Иларията тип кефал -за около 2 часа 3 кила , максимален кеф колелото въдицата и за риба :wink: почти никога не съм ловил само предния уикенд :drinkers:
bmahob - майстор
нед ное 25, 2018 8:20 pmfilmatoplo написа:
Сега при мен е 24,6 -запалих около 17 ч преди това беше 21 гр с отворени прозорчета за проветряване .Бях за риба на кея -спуках Иларията тип кефал -за около 2 часа 3 кила , максимален кеф колелото въдицата и за риба :wink: почти никога не съм ловил само предния уикенд :drinkers:
Аз запалих към 13.30 после гасиха за час два и сега виж

Прикачен файл

IMG_20181125_201924.jpg
нед ное 25, 2018 8:18 pmbmahob написа:
То и аз в това време се варя/28-29гр/ с един чувал, ама 10-12часа горене, за да не гасне намалих само първа/модулат/ 1.2кг на час и пак прехвърля зададената Т ама след 3-4 часа отопление де
Ти с подово ли си на тия 28-29 градуса бре? Напрао ни вярвам, чи са на въздуха. Ма ти си преварил компотите.
Ко си намалил, ни та знам. То Сахара, ряпа да яде.
Ееееее, не си удължил датчика за въздуха.
Разочарован съм.
bmahob - майстор
нед ное 25, 2018 8:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед ное 25, 2018 8:18 pmbmahob написа:
То и аз в това време се варя/28-29гр/ с един чувал, ама 10-12часа горене, за да не гасне намалих само първа/модулат/ 1.2кг на час и пак прехвърля зададената Т ама след 3-4 часа отопление де
Ти с подово ли си на тия 28-29 градуса бре? Напрао ни вярвам, чи са на въздуха. Ма ти си преварил компотите.
Ко си намалил, ни та знам. То Сахара, ряпа да яде.
Ееееее, не си удължил датчика за въздуха.
Разочарован съм.
В момента съм по къс ръкав и се потя... Иначе не съм удължил датчика но е отзад където не грее на 1м от пода , правил съм сверка със друг термометър по далече от камината дават .5гр отклонение
filmatoplo - майстор
Водата ми в момента е 51 гр а на термостата който е на масата 24,6 ще я угася в 22 ч и лягаме :heart: .До тогава ще покачи над 25 , сутрин като стана показва около 20-21-21,5 гр -плочата на тавана си знае работата да изсмуква :) .
Последна промяна от filmatoplo на нед ное 25, 2018 8:35 pm, променено общо 1 път.
Пък аз утре отивам за части, щото имам да пусна още два радиатора, чи белким вляза в нормален разход на пелети и нормална отоплителна вода.
У другиден пак ши играй горелката.
filmatoplo - майстор
Колко ли ще гори Феролито 55 киловата дето утре ще турям :? :wink:

а-10 кг на час
б-12 кг на час
в-15 кг на час
bmahob - майстор
нед ное 25, 2018 8:39 pmfilmatoplo написа:
Колко ли ще гори Феролито 55 киловата дето утре ще турям :? :wink:

а-10 кг на час
б-12 кг на час
в-15 кг на час
Отговор б :-D , намалих на първа на 1кг на час и пак угасна на 70гр :-D
filmatoplo - майстор
Ти имаш начи термоглави :) .
bmahob - майстор
нед ное 25, 2018 8:45 pmfilmatoplo написа:
Ти имаш начи термоглави :) .
Ахъм само си мечтая Ко ли стане като направа картон на таваните на всякъде след година две живот и здраве :)

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: