Ahmakov написа: Да жалко,... можех да ти спестя доста време и пари...Аз свободно време имам предостатъчно. Работя 24 часа и 72 почивам. Пари имам доволно...няма да се хваля:-)
Ahmakov написа:Не се притеснявай за мен, повече от добре съм.За непознати не се притеснявам. То всеки, който не е успял в Бг бяга навън да търси хляб.
Ahmakov написа:Парите не ги харчи, че ще ти трябват да си платиш водомера за сондажа и водата над 10м3, която изразходваш... Басейнова дирекция говори ли ти нещо?Много добре си бдя над парите. Имота ми е на 3 фамилии. Плащаме 3 данък сгради и смет. Имам и 3 сондажа. Когато надвишим 30 м3/24часа ще си платим. Над чужди гробища не реви!

Ahmakov написа:Ето ти и климатика.Май не само на реклами вярваш ами и на снимки!
Да се чуди човек, какво ли покриват с тези 40W!
Ahmakov написа:Аз лично съм монтирал 4 броя от тези, в България и съм ги виждал какво могат.По-важното е какво мислят собствениците на тези 4 броя

Жалко ако тези собственици са дали по 4000 лв за климатик даващ 40 вата отоплителна мощ в помещението при - 15 навън и духащ 60 градуса
Ahmakov написа:А, и такива дето топлят по време на дефрост съм монтирал. Да т кажа честно, нагревателя така и не го открих къде е монтиран.Браво! Ползвателите доволни ли са? То всичко е реклама. Харчат примерно киловат при дефрос, а топлят в същото време 40 вата.... голям келепир. Но важно е рекламата! КЛИМАТИКА ТОПЛИ ДОРИ ПРИ ДЕФРОСТ....ми няма проблеми въпрос на преразпределение на енергита:-)