plastkomfort написа:Като му гледам параметрите са по-зле от на torch.Само, че с малката разлика, че параметрите, дадени за HP15 са дадени от независима лаборатория в Австрия, а тези за Торч са написани от собствениците... само това ще кажа за тези параметри.
n.ganev написа:Грешно си ме разбралИ ти ли си на мнение че повечето екстри и електроника са лош вариант- не е отправено към теб, защото е ясно че се блъскаш и не четеш апокрифна литература. Много добре се знае към кого е отправен отговора, че не съм разбрал нищо. Все пак ще цитирам :
fox_vt написа:Освен да си оставиш печката чудо или джамала ако не си твърде малък да знаеш какво е изобщо.Защо изобщо ползваш интернет и компютър да пишеш,дялкай камъни и пиши с въглен по стенитеТорч НЕ показва калоричност и няма котел който да ти я покаже освен тестовия в лабораторията.Те грейковците затова ли започнаха със пробите на интернет модул щото е безполезна екстра,ех аман от ограничени хора със тесен мироглед

И ти препоръчвам специално на тебе да ми четеш всички постове по два три пъти.Ще се само цитирам "аз се отоплявам на ток,не съм дистрибутор,производител и т н на никой модел пелетен котел"
И заради това че не печеля от това мога да дам обективно мнение за разлика от шепата дистрибутори тук и собствениците от типа "всеки си хвали своето".Капиш