Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
пет дек 14, 2018 4:06 pmMizzo написа:
пет дек 14, 2018 3:48 pmfilmatoplo написа:
:) Аз имам 1 златна рибка 40 г :wink: ,изпълнява тук там по някое желание .
Аз имам една акула и извън аквариума, то затова ми е малък разхода на пелети. Страх ги е да изгорят бързо :-D
Моята ми звъни днеска към 15,00 виканжега ми е да я гася ли? Викам и не махни термоглавите да не са 5 :wink: :-D :-D :-D
maistora1965 - специалист
Яяяяя воден форум :lol: Та в тоя ред на мисли се чудя :? един голям аквариум 300-400 литра в близост до камината през деня се загрява/акумулира/ топлина и нощем я отдава :-D .
Последна промяна от maistora1965 на пет дек 14, 2018 8:29 pm, променено общо 1 път.
пет дек 14, 2018 8:22 pmmaistora1965 написа:
Яяяяя воден форум :lol:
Ма ти нямаш ли аквариум?
maistora1965 - специалист
пет дек 14, 2018 8:25 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ма ти нямаш ли аквариум?
Имам но в него има хамстер :weedman:
пет дек 14, 2018 8:30 pmmaistora1965 написа:
пет дек 14, 2018 8:25 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ма ти нямаш ли аквариум?
Имам но в него има хамстер :weedman:
Е, не си ли му вързал на въртележката динамо?
Бързо да го прайш техноекофитнесхамстер!
Mizzo - помощник
За хората дето пускат подигравките с аквариума.
Нека да ви кажа, че и на доведеното ми дете така се подиграват откачалките деца в училище, но те като са болни психически родителите какво да очакваме от децата си, а?
За тези, които се интересуват аз съм един от онези малкото, които решиха да се върнат в България и да създадат семейството и децата си тук. След повече от 10години навън. Та имах някой спестен лев и го сложих в къщата. За изолация, покрив, парно и т.н. Не съм го изял или изпил, не че не обичам да си казвам наздраве с хората
:-D
Ама хайде да а не се подиграваме един на друг и да не злобеем, че усещам некви такива течения... Ха да си помагаме повече и повече даа се уважаваме и чуваме. И наздраве накрая все пак и да ви е топло!
пет дек 14, 2018 10:57 pmMizzo написа:
За хората дето пускат подигравките с аквариума.
Нека да ви кажа, че и на доведеното ми дете така се подиграват откачалките деца в училище, но те като са болни психически родителите какво да очакваме от децата си, а?
За тези, които се интересуват аз съм един от онези малкото, които решиха да се върнат в България и да създадат семейството и децата си тук. След повече от 10години навън. Та имах някой спестен лев и го сложих в къщата. За изолация, покрив, парно и т.н. Не съм го изял или изпил, не че не обичам да си казвам наздраве с хората
:-D
Ама хайде да а не се подиграваме един на друг и да не злобеем, че усещам некви такива течения... Ха да си помагаме повече и повече даа се уважаваме и чуваме. И наздраве накрая все пак и да ви е топло!
Леле, съжалявам, че така е излязло и си го почувствал!
Самият аз съм гледал, развъждал и продавал рибки на зоомагазините.
С часове съм стоял като хипнотизиран да ги гледам.
Шегуваме се, но в никой случай не ти се подиграваме.
Беше писал, че дистанционното ти показва 19 градуса, а аквариума 26. Няма как да е вярно, след като не го топлиш, дори и до камината да е. Няма как топлият въздух, дето загрява аквариума, да е по хладен от него. Освен това ти обърнах внимание и на факт, за температурата на вода, престояла в помещение, с постоянна температура.
Някъде има грешка, а нашата я извини!

Освен това, златните рибки не са тропически риби, а разред шаранови, т.е. по студенолюбиви.
Mizzo - помощник
Няма как да докажа без да пусна снимки. Утре ще се помъча да видя как стават на по ниска резолюция та да ги приеме сайта.
...
Освен ако не съм наистина карък както беше написал един съфорумец с термометрите, че дори и този в аквариума да греши с много
....
Добре са си златните. Знам че това им е топло ама са добре. Другите пък обичат такава среда.
gnt69 - майстор
пет дек 14, 2018 11:34 pmMizzo написа:
Няма как да докажа без да пусна снимки. Утре ще се помъча да видя как стават на по ниска резолюция та да ги приеме сайта.
Освен ако не съм наистина карък както беше написал един съфорумец с термометрите, че дори и този в аквариума да греши с много
Вземи ги събери на едно място всичките термометри и ги остави един час да се смиришат един с друг и ги виж какво показват, ама да са на маса примерно да не са на външна стена на къщата. Щото и аз имам един дето е в часовник закачен на външна стена на къщата и сега показва 18.5 градуса а пък другите 22.

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: