вт ное 24, 2020 8:48 pmauubau написа: Така, както си поставил отражателя на втората снимка се монтира. Обаче стои малко на "косъм" върху опорите. В дъното има ли още място да влезе по-навътре? При мен се налага да изтегля халката с турболаторите (пружините) нагоре, за да успея да наместя отражателя плътно до края.Именно защото ми седеше много кекаво се замислих дали изобщо го поставям правилно, е правилно е било - жената какво ръчка, какво струва - закрепи го от раз докато аз се разписвах тук.

вт ное 24, 2020 8:55 pmneidox написа: На едната снимка се вижда, че е монтирана правилно. За първо палене слагаш пелети влизаш в менюто - ръчно зареждате- шнек и цъкаш от местата докато почнат да падат в кошницата пелети може и да я оставиш да се напълни. Изпразни кошницата и я върни обратно и после я палиш и предполагам ще тръгнеСтана, благодаря много! Но защо беше нужно да се пуска първо ръчно и после пак "автоматично" спрямо зададената програма/цикъл?

Имам и още едно питане - има ли някаква оптимална разлика в температурите (като темп. на водата, изгорени газове и прочее), за да не се получава конденз и като цяло проблеми с каминката? Аз така или иначе ще разпитвам и човека като дойде да ми подпечатва гаранцията, но колкото повече знам предварително, толкова по-добре.