• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
feikot - специалист
Пластмасова ревизия,аз за това и снимах,защото не бях виждал до сега,също и лепенката от страни е различна.Абе до тук,с външния вид е 6+,чакам кюнците сега и като запаля ще изразя впечатления.Не мога да отрека задоволството ми на тоя етап :)

Само никой не ми отговори за термосондата,какво да правя тази,която е с котела ?
lusynik - специалист
В гилзата или на топъл колектор/фитинг/максимално близо до котела.
filmatoplo - майстор
Понякога в гилзите показва по малко температура отколкото ако сензора е плътно допрян до изхода на котела , увит с тиксо , и покрит с изолация .В гилзата сензора седи в свободно положение с разстояние около него по 2-3 мм , и не прави добър контакт , пак ще започне да показва коректно но след по дълго време , ако сензора е тип метален регистрира по коректно в гилзата , в случая тук има пвц обвивка около него .Ти си сложи гилзата , ако не ти харесва нещо показанията , тогава го премести някъде другаде , абе тествай го на двете места . :wink:
feikot - специалист
Ами този,който го дадоха с котела,представлява една пластмасова кутийка,не съм я отварял вътре,но сондата е навита медна тел.Него какво да го правя ? А този разбрах,ще го залепя на изхода на топлата вода,точно където е датчика за налягането :)
filmatoplo - майстор
:? Каква пластмасова кутийка :? .
filmatoplo - майстор
Нека снимките започнат -сега :wink: .Оказа се че при твоята горелка -тръбичката през която падат пелетите в горелката вече е поставена вертикално , показах ти снимка на стария модел .http://bettapellets.bg/uploads/03102011190.jpg
plastkomfort - специалист
Пусна ли горелката?
filmatoplo - майстор
:) Фейчо сега сигурно мери колко подава шнека за 6 минути :? :wink: .
feikot - специалист
Във вторник ще идва т.нар. "техник".Сега мисля как да ги докарам тия 3-4 градуса за горелката и с тангенс ги сметнах,че на 10 см са 7 мм отклонение.Че тоя дето ще я пуска и ще подписва гаранцията,само я включвал...нищо друго не барал,и монтажа разбира се аз си го правя :)
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: