Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev написа:
- работи се и по нов софтуер :yawinkle:
Искам нов софт,не ,че сегашния е зле, искам и ламбдаконтрол.
Готов съм да си платя.
Radoslaw - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
n.ganev написа:
- работи се и по нов софтуер :yawinkle:
Искам нов софт,не ,че сегашния е зле, искам и ламбдаконтрол.
Готов съм да си платя.

Цена на Ламбда модула 688 лв с ДДС.Естествено ,не можеш да го боднеш на твоя контролер.
цена на контролера 900 лв с ДДС.Ако си готов ,както казваш,веднага ти казвам откъде да си го купиш от
България.
Ако е Грейко , ще измисля как да го имам за следващият сезон.
Друга марка ............и аз намерих на сходна цена,но не ми се ще.
filmatoplo - майстор
Чак пъл такива ламбди сонди не щем сега, на първо време ако само на пелетния котел ако има вкарани пружини в димогарните тръби ,и една ръчка която да ги движи - е тоя котел цена няма да има. Съвсем сериозно дано някой да е настоявал ама не при кюфтетата.
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
на първо време ако само на пелетния котел ако има вкарани пружини в димогарните тръби ,и една ръчка която да ги движи - е тоя котел цена няма да има. Съвсем сериозно дано някой да е настоявал ама не при кюфтетата.
Измислени са но щом конструктора заяви че самият той не би си позволил да си ги монтира никой не посмя да пита за цеата.
andy_forresite - майстор
Ганев, върви ли камината? Ако имаш повече бройки, дай и на мен да тествам една :lol: . Радиаторите са ми нови-новенинки буквално. Още не съм ги оборудвал даже. Вероятност да я върна пълна с ръжди и боклуци = 0.
Да дупча ли и да почвам ли да опъвам тръбите :tonqe: Разпъвам кабела на метабо-то, хихи.
kalin72 - майстор
Гледам, има комплекти за котлите Бош:
https://www.daricclima.bg/art/komplekti ... -27-i-32-1

Основно за шамотните тухли ми е питането, ако се ползва горелка Грейко RB20 има ли смисъл от поставянето им в камерата на горене? Или са конкретно за горелката на Бош, вероятно пламъка е хоризонтален?
lz2skt - специалист
Въй ,въй те без пари тез комплекти за Бош...Може да се мине с някоя тухла за печка.А и друго ми е много интересно ...Какво му е толкова скъпо и сложно да се монтира на Грейко котела подвижни пружини за почистване ...особенно ако става почистването ръчно.Мисля ,че да се направи е възможно от всеки разбиращ малко от заварки и железа.Няма да правим тунинг на болид я...
lz2skt - специалист
Плочите служат да не се получи прегряване на нагревните повърхности в определени точки предполагам .Иначе за котлите на твърдо гориво се ползва ошамотяване за да има пълноценно изгаряне и да не се понижава температурата на горивният процес ако наблизо има студена водна риза.
Олеле! То ясно за ко са ползва шамота,ам над 700 пари за бункер и тухли........... Някой изпращя ве.
По евтино ше е да ми гние котела на две години.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: