Най - вълнуващия въпрос зимно време.
siderovbg - специалист
n.ganev написа:
Много късно си погледнал у комшията или преди това не ти се е давал някой лев горница :?
Това е причината, мамка му.... Имам няколко идеи да видим какво ще съчиня. За сега измислих следното - отварям горният капак, заварих една стара мистрия на една пръчка и бъркам и избутвам пепелта, ама му се губи автоматиката :)
n.ganev - майстор
Не разбрах кое от двете ама Що не пита / чете / Ва Браааат #-o ?
siderovbg - специалист
n.ganev написа:
Не разбрах кое от двете ама Що не пита / чете / Ва Браааат #-o ?
Ако знаеш колко четох, но специално за марелитУ няма писано нищо. Направо ми идва да я дам за скрап. Положението съвсем се влошава - сега към екстрите добавяме и пушене от където се сетя... Голяма греда с тая е.аната горелка! Чакай да го запиша тук и дано гугъл да го намира: "Горелка Марели, Голдън фаиър (Mareli, Goldyn fire) не струва и е пълен боклук!"
filmatoplo - майстор
Дано чете ловджията :wink: .
siderovbg - специалист
filmatoplo написа:
Дано чете ловджията :wink: .
Кой е този "ловджията"? Модератора ли, че не схванах вътрешно заводският хумор на форума :)
filmatoplo - майстор
:roll: :) ловджията е човек който мислеше че тези котли са добри .
siderovbg - специалист
filmatoplo написа:
:roll: :) ловджията е човек който мислеше че тези котли са добри .
За котела лошо не мога да кажа - преди да монтирам псевдо горелката, 5 месеца го карах на дърва и въглища и нямам оплакване. Единствено което мога да посоча като недостатък е липсата на отделена ниша с вратичка за чистене на пепелта, както и неточно изработеният панер за пепел, който е доста по-малък и след месец работа вадя от коптора още половин кофа пепел най-малко.
filmatoplo - майстор
Значи все пак и с котела има ядове макар и малки .
siderovbg - специалист
filmatoplo написа:
Значи все пак и с котела има ядове макар и малки .
Ами тези са недостатъците пак сравнени с комшийският и на мен понеже не ми допадат, като обслужване.
n.ganev - майстор
То като стана въпрос и аз съм ловец, но сега вече колегата доволен ли е? Или ще идвам по спешност да вадим удавника?

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: