Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Взел съм един такъв почистващ механизъм, тези дни трябва да намеря време да го монтирам на клиента
Стоян Петришки - специалист
колеги някои знае ли дали има разлика във обема на водната риза на комбинирания и чистопелетния котел на грейко?
bai_bradyra - специалист
LazarGanev написа:
Взел съм един такъв почистващ механизъм, тези дни трябва да намеря време да го монтирам на клиента
Ако може монтажа със снимки :prayer: .. и аз проявявам интерес.
Ще направя снимки, ама все не остава време за монтажа
filmatoplo - майстор
:) Монтажа вече на плажа.
Ти внимавай с онези чешки камини, че много им са опалени фурните :wink:
bai_bradyra - специалист
Лазаре, стига си мислил за опалените фурни на чехкините... кажи какво става с почистващото устройство :yawinkle: , па и снимки си обещал... а след това може и на опалените фурни да пуснеш някоя снимка , че и по вашия край ги има. Някои са родени с късмет, а ние толкова път трябва да бъхтим иначе ще си оставаме на нашите джанки... :-D
Разминаваме се с клиента - докато аз го отлагах зарадиа заетост, сега пък той замина нейде, ама съм му обещал като се върне да няма лабаво :)
kalin72 - майстор
Имам питане относно включването на помпа за отопление към горелка Грейко. Инсталацията ми е с Ладомат и трипътен винтил със задвижка и управление, след него е помпата за радиаторите.
Та, аз мисля, че към горелката трябва да се включи Ладомата, като откача кабела от неговия термостат(не е нужен).
Прав ли съм?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: