• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kok написа:
да кажа и аз за моя разход на "костилки" не пилети :wink: от октомври до момента 3.6тона (цена по 100лв/тон) котела беше 23-24кв. 68-70кв.м. отопляема площ :wink:
Добре звучи. Къде живеете и по колко часа гори котлето ви?
kok - специалист
naskov написа:
kok написа:
144 чувала по 25кг
Пак ще си повторя въпроса, защото ме интересува обема,м3. В какво пространство могат да се съберат тези 144 чувала?
нямам представа като кубатура колко е аз си взимам по 14 човала с колата като свършат пак наново
wiwawi - напреднал
като гледам зимата отмина всички се стоплиха и зарязаха резултатите :kaffee2:
аз още продължавам да паля котела сутрин и вечер :sad: няма как
deyanyovkov - специалист
И аз го пускам вечер - "гълта" си ми по чувалче на ден.
glorious - специалист
Аз още чакам офертата за камина на пелети.Така че ако има занимаващи се с продажбата им, могат да ме уведомяват за промоции и други.
syncho - майстор
glorious Аз ти бях пратил неща да си мислиш по тях. Промоцията на каминката 30кВ все още е в сила...
filmatoplo - майстор
За 600-700 лв какво количество пелети мога да купя , ще стигнат ли за отоплителен сезон с Прити 10 киловата в риза. :wink:
syncho - майстор
filmatoplo около 2тона пелети... Това дали ще ти стигнат нали знаеш от кой зависи... :)
filmatoplo - майстор
Дърва горя по 1 тон на месец или 6 тона за сезона , пък тия 6 тона ми са 8 кубика .Не съм смятал 8 те кубика дърва на колко съпоставимо обем пелети се равнява като мощност . :? Ако има някой готов отговор .Друг е въпроса мойто Прити колко ще улови и колко ще прати в комина . :wink:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: