Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Е, човека може би не чистил котел след работа с въглища и то при нискотемпературен режим и за това ще си купи какъвто си хареса - какво лошо има :cool: ?
achmonek - специалист
Прав си. :yawinkle: Който какъвто си хареса. Хубаво е обаче да се вслуша малко или много в опита на тук коментиращите специалисти (аз още не съм от тях). Все пак форума е за това.
димитар кисиов - специалист
Нека обърнем внимание на работата на котела с горелката каква е защитата от обратен огън ми е нтересно как се държи с въглиен прах все пак има хора който обичат черното ха ха нека който има опит да сподели
n.ganev - майстор
димитар кисиов написа:
Нека обърнем внимание на работата на котела с горелката каква е защитата от обратен огън ми е нтересно как се държи с въглиен прах все пак има хора който обичат черното ха ха нека който има опит да сподели
Опит с въглищната гняс искаш да напишеш ми се струва :lol: .
димитар кисиов - специалист
Да да данезабравяме и миризмата на циганин не че съм расист но имам обуняние ха ха
n.ganev - майстор
:-D Аз на цвят го докарвам - ама същата миризма ЙОК ! Да не говорим / пишем, че в дадени ситуации съм се чувствал по-циганин и от човека / циганина / срещу мен .
achmonek - специалист
Купиш ли кола от циганин трябва да я караш 1 месец с два чувала чубрица в багажника. =D> Иначе по темата - тази седмица ще стартира и моята совалка. Във вторник идва комина. Пелети - слънчогледови от Тръмбеш (за проба). Да я видим и по точно аз в какви филми ще се вкарам. :yawinkle:
fbr - майстор
Не е във Ваш интерес, всички да минат на пелети. Така че "въпрос на вкус", казало кучето и т.н.
6osi6 - майстор
Котелът си има и вариант на пелети, ама кой да чете. Може да му се сложи GSM и фотозензор и да предава "новини от най-горещата точка" :? :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=GX6vbSFYTNY
6osi6 - майстор
димитар кисиов написа:
каква е защитата от обратен огън
Шопът е специалиста по гей-огньовете. Той ги пори със щуцери за 2.30.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: