Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Има писано на 152 ра страница. Напиши интернет или лаптоп на търсачката. :partyman:
kalin72 - майстор
Благодаря ви :) Абе писах, гледах, и нищо не намерих, пък няма как да на го открия, щом веднъж съм го чел :) Да се таковам у анализатора, дет се казва :))
Сега ще чета пак :) Планирам го за посред зима това управление, защото ще ме няма в БГ в ранна пролет, пък искам да си наблюдавам процесите :)
filmatoplo - майстор
Рачков какво казва в образа на Жорето - Направо значи ме караш да се напрегам да мислим .Има ЮСБ букса на платката,от там на татък баце търси в темата :wink: .Аааа ясно то контрола ще го правиш чрез жената .
kalin72 - майстор
Абе жената и децата само ще слагат пелети и ще чистят пепелника, друго засега не мисля да ги карам да правят, не че не са нация техническа :)
Ама понеже ще взема пелети от 2ма различни производители, все дървесни, и ми се иска да виждам кво става.
Ако ли не, кат се прибера декември, ще търся начин за регулиране, ако не работи добре дотогава...
Miro4774 - специалист
Как да не се ядосва човек!! Днес дойде един човек да ми даде оферта да ми премести един радиатор и да ми добави 3 глидера към един друг радиатор. Сумата е 260 лв при положение, че глидерите са налични и му трябват няколко метра тръба без да се кърти. Материалите му били 60 лв и още 200 за работа.
kalin72 - майстор
Значи е време да си го направиш сам :)
Miro4774 - специалист
Ми да само лепачка трябва да си взема от някой на заем. Но ми стана инт. мислех за сума около 100 лв ама 260 си е доста явно човека на ден ги изкарва. Даже искаше да ми продаде още около 10 глидера.....
kalin72 - майстор
Вероятно е на принципа "ден година храни"...не се прави така бизнес.
Инак аз имам лепачка, за 20 лева я купих, върши ми супер работа, взех си и острилки, ама то напослдък гледам, няма нужда, покрай тези тръби без алуминиева вложка..но все пак, зареден съм с инструменти :)
filmatoplo - майстор
На сухо Взимам по 40 лв ,ако по тръбите има вода 70 лв .
n.ganev - майстор
Ако има ракия или пломари колко ли е тарифа филмова :?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: