• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
has - напреднал
в Русе зимата е по-студена и каква марка котел ще ми препоръчате за санирана къща-270квадрата
Osiris - специалист
марката е без значение важното е колко кубика въздух искаш да отоплиш от там и колко киловата котел ти трябва и с пет до десет процента повече отоплителни тела(радиатори,лири)
has - напреднал
благодарско като за начало ще топля 80кубика , живот и здраве догодина цялата къща :lol:
filmatoplo - майстор
Котел на пелети ли искаш :? Варианти много -Или си купуваш скъп оптимизиран котел от типа КР или си взимаш обикновен котел и му монтираш пелетна горелка Фероли или ГП .Като казвам обикновенни котли , имам предвид че могат да горят и друго гориво и към тях се прибавя горелката да се мине на пелети , такива са Атмос , Виадрус и др.Първоначалната инвестиция е голяма , после зависиш от доставки и качество на пелетите и от цената им. :wink:
srusev - специалист
has написа:
благодарско като за начало ще топля 80кубика , живот и здраве догодина цялата къща :lol:
Пич не се занимавай с глупости, вземай един Атмос комби и тази зима ще топлиш цялата къща на прилична цена. :lol:
has - напреднал
вече съм решил ще бъде атмос комби
filmatoplo - майстор
has -моляте поне ти си монтирай котела с нужните компоненти за пиролизен котел -изчети цялата тема Избор на пиролизен котел .
vodopada - специалист
Браво добър избор.Ако послушаш и filmatoplo ти си човека.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: