Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fbr - майстор
пон дек 28, 2020 9:02 pmVirtex написа:

Предполагам отново е обяснявал колко добра камина има ?

С камина не съм го запомнил, но се сещам за големите му отговорности, синовете каратисти, и германската пенсия.
filmatoplo - майстор
:wink: Нещо не доумявам -най яката тема спря. :lol:
Virtex - майстор
пет яну 08, 2021 7:37 pmfilmatoplo написа:
:wink: Нещо не доумявам -най яката тема спря. :lol:
Това е добър показател колко полезна информация се генерира и колко спам.

А и имате специално място да се обсъждате един на друг, не е нужно да омазвате всяка една тема в раздел Отопление.

PS: Малко спам е разчистен
Kalfa10 - специалист
Отдавна не бях влизал да чета, гледам че доста хора ще изхвърлят камините😀, молбата ми е ако има някое стъкълце от дизайнерските...на половин цена???
filmatoplo - майстор
Някой подвързвал ли е водно подово към камината ,та дори и в комбинация с радиатори.
syncho - майстор
вт яну 12, 2021 10:43 amfilmatoplo написа:
Някой подвързвал ли е водно подово към камината ,та дори и в комбинация с радиатори.
За конкретната марка ли питаш или по принцип за камина на пелети с подово?
filmatoplo - майстор
За конкретната питах,но и по принцип .
шоп - майстор
Филме, на моменти ти се чудя!
Какво значение има какъв е топлоизточника?
Твърдо,течно, газообразно гориво, ТП или дори ел. нагревател ако нещата между топлоизточник и топлоотдаващ елемент са синхронизирани проблеми няма. Разбира се един буфер изглажда малките несъответствия.
вт яну 12, 2021 6:44 pmшоп написа:
Филме, на моменти ти се чудя!
Какво значение има какъв е топлоизточника?
Твърдо,течно, газообразно гориво, ТП или дори ел. нагревател ако нещата между топлоизточник и топлоотдаващ елемент са синхронизирани проблеми няма. Разбира се един буфер изглажда малките несъответствия.
Шопе, човека просто хвърля въпрос, макар и не на правилното място. Целта е ясна- да се поддържа Тази тема. Защо?
Има да изкупува грехове, сякаш. Седят назаде, у темата.
Правилното място е да се попита в темата за водно подово.
Намекът ми, за това, явно е бил възприет като заяждане и в последствие изтрит. Защо въпросът на този човек още седи тук? Не е ли все едно от каква камина ще дойде енергията, а както ти питаш- от какъв топлоизточник?!!
Защо поне не е преместен въпросът?
filmatoplo - майстор
Трифон психолог :wink: И да върви темата ,защо не фен съм на тези камини,и сериозно питам дали някой е свързвал подово към камина Грейко.Аз ли пак първи.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: