ср яну 20, 2021 9:36 pmMcl написа:Сподели кои са, стана ми интересно
За тези пари толкоз, и аз имам някои дребни нещица които се оказаха консуматив а не гаранционни.

нед яну 17, 2021 7:33 amТрифон П.Трифонов написа:Данке шойн Трифоновсъб яну 16, 2021 6:24 pmАнтон С. написа: ...Стига си намигал, ами започвай да черпиш!![]()
Честит имен ден! Живот със здраве да е!
ср яну 20, 2021 10:11 pmfilmatoplo написа: Няма да спорим ,чистена е първата година ,втората човека но без да сваля вентилатора само от ревизията .Температурата е настроена 68 гр ,работи доста оптимално .Човека се грижи за камината даже често отваря и капака с пружините да чисти на няколко седмици.Просто мал шанс 14 месеца издържа ,два сезона по 6 м и извън гаранционно още 2м .Така или иначе лагерите се разбиват от дебаланс на перката
ср яну 20, 2021 10:45 amMilenaX написа:А така ли е наистина? На пълна мощност ли работи? При 60С настроени на водата? И 120 квадрата отопляема площ? И гори 60 кила на ден? Олееее...
Не съм сигурна затова се обадих да дойде да види настройките.Ясно ми е че в студено време ще вдигне разхода ама 4чувала за 24,ч.ми се виждат множко.Печката я купихме от дистрибутор на Грейко същият този човек дойде да я пусне.Отне му точно 15мин.пускането.Като дойде вторият път започна да ми се кара ,че камината ми била малка работила на пълна мощност(къщата е на два етажа 120кв.)радиаторите малки ,да изключа бойлера и т.н
ср яну 20, 2021 10:37 pmLazarGanev написа:Ако е преживяла доста детонации може и дебаланс да е причината, веднъж моята бе изгаснала и останали пелети в кошницата, при пуск се препълни и ми направи три яки детонации чак гофрето да ми изхвърли замалко отзад, вентилатора след това почна да присвирва, отворих го и го изчистих понагласих го и шума изчезна...ср яну 20, 2021 10:11 pmfilmatoplo написа: Няма да спорим ,чистена е първата година ,втората човека но без да сваля вентилатора само от ревизията .Температурата е настроена 68 гр ,работи доста оптимално .Човека се грижи за камината даже често отваря и капака с пружините да чисти на няколко седмици.Просто мал шанс 14 месеца издържа ,два сезона по 6 м и извън гаранционно още 2м .Така или иначе лагерите се разбиват от дебаланс на перката
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: