• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
parvev - специалист
n_a написа:
Прегрява ти? Аз мислех водната риза да е "отвъд" кахлите. По-бавно ще затопля, по-бавно ще изстива, никаква опасност от завиране. .

системата му е отворена нищо няма да взриви
а ако е отвън ефект никакъв
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
parvev написа:
n_a написа:
Прегрява ти? Аз мислех водната риза да е "отвъд" кахлите. По-бавно ще затопля, по-бавно ще изстива, никаква опасност от завиране. .

системата му е отворена нищо няма да взриви
а ако е отвън ефект никакъв
Не взривяване, а завиране.
А това с 'ефект никакъв" направо ме разсмя.
Изобщо ли не разбра как греят тухлите?
gorgidanchev - специалист
Помпата е три степенна.Карам я на едно като видя зора щракам нагоре икато я затворя всичко е шес.Но ако спре тока............... :? :? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Та именно заради спиране на ток и тн свързано с помпа, си мисля ризата да е между два слоя тухли. Още не съм мислила скицирайки за обемите, но ако има място, така ще стане.
parvev - специалист
трябва да помислиш за допълнително ел.захранване прави се с ЮПС и акумулатор,не съм информиран колко часа издържа зависи от консумацията на помпата и капацитета на акумулатора
Абе хора с тока съм на ти .Сложих и резервно захранване.Кабел от гаража и в запалката на буса .Акомулатора е 195А но докато стигна до там......... :? А що се отнася за това между две тухли .Като загрее тая тухла нищо не помага.При котела гасиш огъня но при мен не става.За това като видях ефекта веднага потърсих резервно захранване.
Добре де точно в Русе произвеждат тия тухли.Аз от там ги купих.n_a ако искъш да ти покажа от къде.Всяка седмица съм там.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
gorgidanchev написа:
Добре де точно в Русе произвеждат тия тухли.Аз от там ги купих.n_a ако искъш да ти покажа от къде.Всяка седмица съм там.
Правих им каталог преди време. Нямам проблем с тухлите.
parvev - специалист
n_a написа:
gorgidanchev написа:
Правих им каталог преди време. Нямам проблем с тухлите.
Какви тухли произвеждат в Русе?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16

Тема "кахлени печки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: