Тони, за съжаление не мога да правя повече промени по инсталацията - вече имам облицовка на камерата и за да го направя ще трябва да къртя. Ако тръгна да местя клапана - ще си е живо вталясване.
Извода ми е, че монтаж на предпазен термо-клапан на студената нитка (според препоръката на Антонии) е по-правилен от монтаж на топлата, но при условие че изпусканата от клапана вода се вкара посредством тръбичка вътре върху огнището а не в канала!
ПОПРАВЕТЕ МЕ АКО ГРЕША!
За скептиците и невярващите, че системата работи ще постна филм в нета!
Значи без допълнително оскъпяване на инсталацията, с умен монтаж може да се гарантира 100 % безопастност на камината, че даже и демонстративен тест за гаранция да направите.
Извода ми е, че монтаж на предпазен термо-клапан на студената нитка (според препоръката на Антонии) е по-правилен от монтаж на топлата, но при условие че изпусканата от клапана вода се вкара посредством тръбичка вътре върху огнището а не в канала!

За скептиците и невярващите, че системата работи ще постна филм в нета!
Значи без допълнително оскъпяване на инсталацията, с умен монтаж може да се гарантира 100 % безопастност на камината, че даже и демонстративен тест за гаранция да направите.
Последна промяна от ivo-hd на съб мар 07, 2009 5:39 pm, променено общо 4 пъти.