• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Светльо пич :) -има ли го още онова супер лепило за резбите.
svetliopi44 - Чирак...
Утре ще мина да видя ... имам път на там ... даже ще взема и фотото да го снимам да знаят и другите колеги...
kuuuuuul - майстор
Днес видях в един магазин такава тубичка каквато показва svetliopi44 ,казаха че е течен тефлон и стуваше 11,20лв ама да ли е същото :?
filmatoplo - майстор
Аз чакам Светльо да прати , ама сигурно няма път до там. :? Тук в Бургас гледам една но, е подобна -не е точно същата тубичка , инак цената отговаря.
svetliopi44 - Чирак...
Филма ,извинявам се много,но найстина нямам път на там и съм страшно ангажиран ... преключвам един обект и цялото ми време отива там... Сутрин водя детето на училище което е близо да работата ми а въпросния уплътнител е в обратна посока ... на всичко отгоре отварят чак в 10.00 което означава че ми отива целият ден ако ги навестя ,а просто нямам възможност... Ако има някой колега от София -Света Тройца ...магазина е на Сливница срещу търговския център между Константин Величков и Оряхово ... като вървиш към Люлин магазина се пада в блока от дясно ... Всичко за отоплението се казва... Още веднъж хиляди извинения ... :ops:

Ако никой не отговори тези дни ,ще прежаля един ден и ще отида ...
kuuuuuul - майстор
Аз го знам магазина не са особенно учтиви там :-D тамън ще го сравня с това което видях в другия. :wink:
filmatoplo - майстор
Ако някой го открие да ми прати една тубичка по Еконта за моя см , ще му дам адреса по лични. :)
kuuuuuul - майстор
Етого чудото струва 20лв и продавачите много го похвалиха,НЕ Е течен тефлон :!: който е в подобна туба.

Прикачен файл

101_1262.JPG
някой ако е чат на езика да преведе какво пише
101_1262.JPG (108.12 KиБ) Видяна 4600 пъти

Прикачен файл

101_1260.JPG
101_1260.JPG (97.42 KиБ) Видяна 4600 пъти

Прикачен файл

101_1259.JPG
101_1259.JPG (94.58 KиБ) Видяна 4600 пъти
svetliopi44 - Чирак...
С две думи става почти за всичко, вода ,газ,фреон,масло ... за температурата го разбрахте... чакаш 1мин и си готов...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

Тема "С какво и как уплътнявате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: