• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
srusev - специалист
Това със сигурност ще го монтирам, но се чудя дали да не сложа ръчен, то така и така съм постоянно до котела. :-D Ако взема хонийел трипътен без задвижка дали ще стане работата?

Сега съм изолирал кюнците, за да има по добра тяга.
stefan4087 - специалист
Да питам-стават ли тези преобразуватели от 12В на 220В вместо ЮПС?
Дават,че синусоидата е модифицирана и с изход 500 вата.По 30-40лв. са.
Имат щипки за акумулатора и един контакт на изхода.
Bobivan - специалист
За 30-40 лв .освен неприятности друго не мож си купи!!!! :lol: :lol: :lol:
filmatoplo - майстор
За Русев -сложи точно такъв вентил Хонивил -дори ръчен , задвижка може след време :wink: Няма задвижка 12 волта :evil: има 24 и 230 волта :wink: За Стефан Ако решиш да сложиш задвижка и 3 пътен вентил -контролирайте го с регулатор за задвижка на Интиел Поморие :wink: 93 лв .
filmatoplo - майстор
Стевчо :) ще палим ли скоро . Един комшия гледам хвана едни майстори от Бургас -малко боси уж имат стаж :wink: кипрят 1 Видрус у 26 , педесе и шес киловата ама много некадърно го свързват като печка , скоро свързаха така и 1 Атмос 70 киловата .Виадруса е с 2 клапи за въздуха -ще бере ядове с него нали скоро съфорумец се оплакваше :wink: .Така че не правете грешки с немонтиране както трябва .
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
Стевчо :) ще палим ли скоро . Един комшия гледам хвана едни майстори от Бургас -малко боси уж имат стаж :wink: кипрят 1 Видрус у 26 , педесе и шес киловата ама много некадърно го свързват като печка , скоро свързаха така и 1 Атмос 70 киловата .Виадруса е с 2 клапи за въздуха -ще бере ядове с него нали скоро съфорумец се оплакваше :wink: .Така че не правете грешки с немонтиране както трябва .

Здравей!Почнах по малко да режа тръбите,да запоявам фитингите.Стигнал съм до помпата.ТОВА го правя вечер,тъй като през деня имам идруга работа.Купих си газова горелка с пиезо от Практикера
от тези със сменяемите патрончета за 25лв.Идеална работа върши.
Запойките стават перфектни.Днес смятам да правя байпаса на помпата и да монтирам термостатичния вентил.С една дума да стигна до буфера,защото него не съм го вкарал още и несъм го изолирал.Чакам и ТЕРМАЛ да ми се обадят тази седмица за предпазния по температура.Ако не стане тази седмица отивам да взема от Плевен
този с единия сензор.
filmatoplo - майстор
Чакам снимки като завършиш :)
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
Чакам снимки като завършиш :)

Не бързай!Ще има още въпроси. :?
filmatoplo - майстор
По тях да се орентирам :) кое още не е ясно :)
srusev - специалист
Филме звънях онзи ден за вентил ама няма.

Намерил съм такъв:
http://infoweb.esbe.se/files/53559/VRG1 ... 1_A_LR.pdf
с задвижка, дали ще е подходящ.

До стефан, виждам си купил всичко, а дръвца зареди ли? :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22

Тема "Въпроси,относно Атмос ДС25S" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: