Аз не разбрах топлото от къде иде , помпата ако е сложена на студената вода да смуче от консуматорите , е възможно да дръпва въздух от автоматичния обезвъздушител , дефакто ти си обезвъздушаваш правилно и вадиш въздуха , но в мига в който отвориш крановете и циркулацията започне -веднага дръпва въздух .Махни този автоматичен обезвъздушител и сложи ръчен -като на лирата -тя защо работи а
успех .
Жилището е на първия етаж,котлето на Прити е в мазата,помпата е при мен и е свързана на студената вода.Имам два кръга,единия е НОВИЯ за банята,който е разделен както се вижда на снимките чрез тетки за лира и серпентина.Другия/съществуващия/захранва три радиатора,като тръбите си обикалят апартамента и за всеки радиатор чрез тетки съм го подвързал.До сега проблем не съм имал.Ааа и разширителния ми съд е на противоположната страна на бойлера/в жилището/и наи-високата точка на водата е само 7-8 см по нависоко от входящата тръба на боилера.Едва ли това е проблема,но ако се наложи ще го преместя над бойлера.
На лирата нямам кранове,дали да не сложа и да я затворя белким тръгне да минава водата през бойлера?
Иначе като обезвъздушавам не излиза грам въздух.Кажете МОЛЯ Ви къде бъркам,че не мога да включа,а да правя разни опити не е рентабилно?Ако трябва още снимки ще кача само дайте идея?
ПЛИИИС