К'ви пеесе лева
бе Хора
. Това и по телефона го правя. Абе аз в кой свят живея Баси
?

n.ganev написа:К'ви пеесе леваAз не на монтажниците се дразня те хората помогнаха повече от колкото повечето хора биха помогнали по тел по интернет и тн ама производителя малко си е оставил ръцете ....бе Хора
![]()
![]()
. Това и по телефона го правя. Абе аз в кой свят живея Баси
?
filip_n написа: Ако някой слага такова чудо просто задължително трябва да слага и едни пари за термостат и термоглави аз отзор спестих февруари и едно по едно слагам ама разхода първата седмица от 28 чувала още ми държиТо тия неща ги дъвчем отдавна ама явно човек трябва да изгори 67 чувала за една седмица ида се убеди.
filip_n написа:Тая има някакъв часовник и тази ама не е цикличен.... сиреч ако сложиш час 17 максимума и е 23.59 на първи таймер което е направо абсурдно аз до сега бях с настройки на двата таймера че да работи само като съм си в нас ама с термостата има много повече опции за контролАма този разход ти го даде горелката на голденфаер?Ако някой слага такова чудо просто задължително трябва да слага и едни пари за термостат и термоглави аз отзор спестих февруари и едно по едно слагам ама разхода първата седмица от 28 чувала още ми държи
stomanata_76 написа:Да това беше обаче преди стайния термистат и термоглавитеfilip_n написа:Тая има някакъв часовник и тази ама не е цикличен.... сиреч ако сложиш час 17 максимума и е 23.59 на първи таймер което е направо абсурдно аз до сега бях с настройки на двата таймера че да работи само като съм си в нас ама с термостата има много повече опции за контролАма този разход ти го даде горелката на голденфаер?Ако някой слага такова чудо просто задължително трябва да слага и едни пари за термостат и термоглави аз отзор спестих февруари и едно по едно слагам ама разхода първата седмица от 28 чувала още ми държи
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: