• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Продухване по време на работа си го оставих на 10 секунди през период 20 минути , а продухването преди палене не помня колко беше ,но не е много .
andy_forresite - майстор
filmatoplo написа:
...Много е икономична 1 чувал пелети сигурно 5 дена ще го гори .На степен 1 пуща по 1,8 секунди ,на степен 5 пуща по 4 секунди ,средните степени си ги прави сам контролера ..Температура димни газове 115-125 .....Бива камината ,още се чудя защо не ги харесват някой - толкова лесно управление ,абе нямам забележки. .
Прецаках се :) Моята горелка опапа над чувал за половин ден. Хайде да видим с колко ще се вдигне цената на тези камини :) Гаранция 2 бона.
nokoniko - специалист
andy_forresite написа:
filmatoplo написа:
...Много е икономична 1 чувал пелети сигурно 5 дена ще го гори .На степен 1 пуща по 1,8 секунди ,на степен 5 пуща по 4 секунди ,средните степени си ги прави сам контролера ..Температура димни газове 115-125 .....Бива камината ,още се чудя защо не ги харесват някой - толкова лесно управление ,абе нямам забележки. .
Прецаках се :) Моята горелка опапа над чувал за половин ден. Хайде да видим с колко ще се вдигне цената на тези камини :) Гаранция 2 бона.
КАКВА ТИ Е ГОРЕЛКАТА?
andy_forresite - майстор
Няма общо с голдън файър ако това питаш. На друга българска фирма е и на котел, не на пелетна камина.
amigoto777 - напреднал
::Здравейте,монтираха ми камина 24 кв,какво може да е объркано в настройките та се получава избухване на камината ,при положение че комина е на ред -пуска пелети през 8 секунди ,вентилатор уж работи както трябва,не ми се вярва да е от ниско атмосферно налягане,водата е на 60 градуса,помпа вкл на 40 градуса,Питах настройчика -било нормално да погръмват,да ма се опушва всичко пък и стреса не не малък.пелетите са иглолистни::

Може ли да ми дадете оптимални настройки за това чудо че полудевам вече.Виждам че има доста запознати колеги с този модел печки.
filmatoplo - майстор
До колкото си спомням през 13-14 беше при мен .
p.v.x - майстор
Виж повери , да не объркаш човека.
filmatoplo - майстор
Сигурен съм ,как ще подава с пауза само 8-9 секунди ,това е много често подаване - тя ще бумти от пламък .
Здравейте имам пелетна камина 24kw можели някой да ми прати настройки за нея.Благодаря ви предварително
gergo91 - специалист
amigoto777 написа:
::Здравейте,монтираха ми камина 24 кв,какво може да е объркано в настройките та се получава избухване на камината ,при положение че комина е на ред -пуска пелети през 8 секунди ,вентилатор уж работи както трябва,не ми се вярва да е от ниско атмосферно налягане,водата е на 60 градуса,помпа вкл на 40 градуса,Питах настройчика -било нормално да погръмват,да ма се опушва всичко пък и стреса не не малък.пелетите са иглолистни::

Може ли да ми дадете оптимални настройки за това чудо че полудевам вече.Виждам че има доста запознати колеги с този модел печки.
Прогръмва викаш колега, период м/у подаванията 8сек много е малко аз съм с горелка и котел на голд файер но периода м/у подаванията ми е 30 сек
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22

Тема "Настройки на пелетна камина GOLDEN FIRE 24GF???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: