• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
egomen66 - майстор
Хората се мъчат да ти помогнат...а ти ги вземаш за мезе [-X .Ако греша извинявай. [-o<
fearlessss8 - специалист
kalin72 написа:
fearlessss8 написа:
Само не разбирам, защо климатика от 2000лв не духа вряло ? А духа хладко към топло?
Защото не е радиатор или печка духалка? Защото вън е минус 15?
При 5-10 градуса навънка пак си духаше хладко към топло климатика.
krasi92 - майстор
Владо Тричков предполагам но колебанието между 25 и 26 километра не ми позволява да бъда прецизен но все тая -важното е че на Чез им е все тая на какво се грееш и качеството и количеството на тока е под всякаква критика-ту го има ту го нема а ако си по далеко от трафа най вероятно е и под 200 волта.Поне джипките им са хубави.Климатика духа хладно щото не му поволяват климатичните условия еле пък има ли мъгла забрави.Единствено можеш да почистиш филтъра но ако пък няма кои да се занимава не го чисти.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ей, страшно е в това Владо Тричков - сервираха ми "прясна цаца", дето я няма и във Варна. И "пилешка пържола"... май беше от кенгуру. Та последно с к'во искаш да се топлиш?
n.ganev - майстор
Аз искам като запаля една свещ та дори да и от 1лв. и добавя една цигара да ми е кеф :cool:
fearlessss8 - специалист
krasi92 написа:
Владо Тричков предполагам но колебанието между 25 и 26 километра не ми позволява да бъда прецизен но все тая -важното е че на Чез им е все тая на какво се грееш и качеството и количеството на тока е под всякаква критика-ту го има ту го нема а ако си по далеко от трафа най вероятно е и под 200 волта.Поне джипките им са хубави.Климатика духа хладно щото не му поволяват климатичните условия еле пък има ли мъгла забрави.Единствено можеш да почистиш филтъра но ако пък няма кои да се занимава не го чисти.
Владо Тричков е , позна :) . Подадох жалба към чез за слабото напрежение. Баща ми трябва да отиде в офис на чез, да му дадът отговора на проверката, която са направили.
n.ganev - майстор
Е, не ти се мъкнат дърва, въглища, пелети - разбрахме. Не ти се дават пари за добри клими - разбрахме.Добра изола не ти се прави - и това разбрахме. Ама то със свити кълки не се ражда - така ми е казвала баба.
fearlessss8 - специалист
LazarGanev написа:
Ей, страшно е в това Владо Тричков - сервираха ми "прясна цаца", дето я няма и във Варна. И "пилешка пържола"... май беше от кенгуру. Та последно с к'во искаш да се топлиш?
Ток и само ток!
ESPACE - майстор
fearlessss8 написа:
LazarGanev написа:
Ток и само ток!
Свиквай тогава, ке мръзнеш!
joro_vn - специалист
Извинявай, въпроса е малко глупав, обаче климатика включен ли е на режим отопление ????
Да не е на режим вентилация или обезвлажнявне ? Или някакво "auto"?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Тема "Проблем с отоплението на ток в къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: