Фитилчо написа:Българите сме мазохисти хора-докато се не строшим главата-кой кво ще да ни говори се таяkalin72 написа:За какво ли се занимаваме,се питам. Тук не искат ценен съветр, тук искат някой, който е имал горелката...4799inpl64 написа:ееееееееееееее-не си ли ги премерихте.Български форум-кво да правиш.Като не помагаш поне не пречи-кой кво сам си направи-..............Не конкретизирамЯ пак? Кое си мерим? Даваме разумен съвет, за да не реве после като малко дете.
Оставете ги си трошат тиквите, то само по писането си личат разни неща...
И като е имал горелката кво?!?!?
Къща с къща няма НИЩО ОБЩО, като е имал горелката в неговата къща, това няма да има нищо общо с твоята къща.
Различни райони, изолация, ветрове, дограма, влажност, комин, котле.... абе тъп е самият въпрос, ама питащият откъде да знае, важното е "да има" киловати, да не се преебеме![]()
И после, кой ми сра у гащите....
Добре де, и аз имах нужда от съвет скоро. Питах тук, но слушах сравнително. Питам и се опитвам да си обясня, но не отричам. Питам ПРЕДИ ДА КУПЯ, ще е добре ли.
Освен тук съм чел италианслките форуми за тези камини, въпреки , че съм наясно, че там климата е доста по топъл.
Четох и английските също, но това ПРЕДИ да купя.
Та ние не знаем изобщо с колко и какви радиатори ще се топли, какви стай и тнт...
Изобщо питането е неграмотно, нормално е реакцията да е такава. То и правописа е такъв... без лоши чувства го казвам, опитвах се да си обясня такова отношение/държание.